tirsdag den 25. november 2008

Flybilletter Århus-København

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter København-Århus, undersøger vi nu priserne på flybilletter Århus-København- Vi er naturligvis interesserede i at se om priserne på flybilletter Århus-København er steget siden vores sidste undersøgelse, og i at sammenligne priserne på flybilletter Århus-København med priserne København-Århus.

Flybilletterne Århus-København er, som de andre undersøgte flybilletter i Danmark, med udrejse d. 14. februar og hjemrejse d. 21. februar.

Flybilletter Århus-København
GoLeif.dk og Travelstart.dk
Pris: 694 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: SAS

Travellink.dk
Pris: 722 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: SAS

Flybilletterne Århus-København er billigst hos Travelstart.dk og GoLeif.dk, hvor flybilletten Århus-København med SAS koster 694 kr. Travellink.dk er 28 kr. dyrere end de to billigste udbydere af flybilletter Århus-København, men der er virkelig ikke den store prisforskel på de 3 billigste udbydere af flybilletter Århus-København.

Sammenligner vi priserne på flybilletter Århus-København med priserne København-Århus, er der en prisforskel på 2 kr., hvilket næsten ikke er værd at nævne - derfor undlader vi næsten at gøre det:-)

Læs flere af vores indlæg om flybilletter i Danmark.

Bestil de billigste flybilletter Århus-København hos Travelstart.dk og GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar