torsdag den 18. juni 2009

Billige Flybilletter til Paris

Vi fortsætter med at undersøge priserne på flybilletter til storbyer i Europa. De seneste dage har vi undersøgt priserne på flybilletter til Berlin, London, Stockholm og Oslo. Den stil fortsætter vi ved at finde de billigste flybilletter til Paris.

Flybilletterne til Paris er med udrejse d. 20 august og hjemrejse d. 23. august, hvilket er et par uger senere end de 4 ovennævnte flybilletter til Berlin, London, Stockholm og Oslo. Nedenstående har vi vist de 2 billigste flybilletter til Paris, og kommenterer efterfølgende resultaterne.

De billigste flybilletter til Paris
Supersaver.dk
Pris: 858 kr.
Ankomst Lufthavn: Paris Orly
Rejsetid: 2:05 t.
Flyselskab: Norwegian

Travelstart.dk
Pris: 1.277 kr.
Ankomst Lufthavn: Paris Charles de Gaulle
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: Air France el. SAS

Vi har valgt at vise de 2 billigste flybilletter til hhv. Paris Orly og Paris Charles de Gaulle. Den billigste flybillet til Paris er med Norwegian til Paris Orly og kan købes for 858 kr. hos Supersaver.dk.

Den anden flybillet til Paris er med SAS el. Air France til den store Paris Charles de Gaulle lufthavn. Flybilletten til Paris Charles de Gaulle kan købes billigst hos Travelstart.dk, hvor flybilletten koster 1.277 kr.

Det logiske valgt af flybillet til Paris, vil være den billigste flybillet til Paris Orly. Udover at flybilletten til Paris Orly er 419 kr. billigere end flybilletten til Paris Charles de Gaulle, så er rejsetiden til Paris Centrum og en anelse kortere end rejsetiden fra Paris Charles de Gaulle. Dog kan jeres præference for ankomst lufthavn eller flyselskab spille en rolle i den sammenhæng.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Paris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar