fredag den 6. februar 2009

Billige Flybilletter til Paris i Maj

Vi er igang med at undersøge flybilletter til nogle af Europas dejlige storbyer, og her til aften er vi kommet til Paris. Vores indlæg i dag handler om at finde billige flybilletter til Paris i Maj. Nærmere bestemt har vi valgt at finde billige flybilletter til Paris med udrejse d. 21. maj og hjemrejse d. 24 maj. Således får I en forlænget weekend i et Paris der forhåbentlig er lun og solrig.

Da flyrejsen til Paris er meget kort, har vi valgt udelukkende at lede efter billige direkte flybilletter til Paris. Vi er simpelthen for magelige til at mellemlande på så kort en flyvning.

Den billigste direkte flybillet til Paris fandt vi hos Travelstart.dk hvor en flybillet til Paris med SAS koster 1.376 kr. Vi synes at Travelstarts flybillet til Paris er yderst rimelig, og besluttede os for at se hvad SAS skal have for den samme flybillet til Paris på deres egen hjemmeside.

Hos SAS fandt vi den samme flybillet til 2.039 kr. Vi synes det er utroligt at Travelstart.dk som mellemled kan sælge SAS flybilletter 33% billigere end SAS selv. Ikke desto mindre skal vi være glade for at kunne købe flybilletten hos Travelstart.dk meget billigere, og vi vil naturligvis også anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Paris hos Travelstart.dk.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Paris.

2 kommentarer:

  1. Hej

    Hvor er det dejligt med en side, der hælper os med at finde nogle billige flybilleter. Mange tak for at dele jeres viden med os andre.-

    Min website: www.easyterra.dk tilbyder oplysninger om lande i hele verden. Vores website er til gavn for ferie- og forretningsrejsende, og giver grundige informationer om blandt andet lufthavnenes faciliteter, sammenligningen af priser på biludlejningsselskaber, landets historie, nyttige links, vejr, geografi, osv.

    Det kunne være interessant, hvis du havde mulighed for at sætte vores link på din fine side. Jeg tror, at vores sider ville blive beriget med hinandens omfattende oplysninger om de steder vi skriver om.

    Jeg vil gerne hermed invitere dig til at kigge på vores side, der har omfattende oplysninger om nogle lande, der måske vil give dine gæster yderligere viden:

    www.easyterra.dk

    Ønsker du dybtgående oplysninger, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig på: marcelo.ramon@easyterra.dk

    Med venlig hilsen og på forhånd tak
    Marcelo Alejandro Ramón

    SvarSlet
  2. Hej Marco

    Tak for kommentaren!

    Jamen, vi har da lidt svært ved at finde andet end priser på billeje alverdens lande, men det er bestemt også interessant.

    Beklager hvis det bare er os der ikke er super gode til at navigere på sitet;-)

    Med venlig hilsen,
    Andreas
    Billige Flybilletter

    SvarSlet