lørdag den 7. februar 2009

Billige Flybilletter til Lissabon

Vi trænger til sol, afslapning og portvin, derfor har vi her til morgen fundet de billigste flybilletter til Lissabon i Portugal. De flybilletter vi har fundet til Lissabon er med udrejse d. 18. april og hjemrejse d. 25 april. Vi har udelukkende valgt at vise direkte flybilletter til Portugal, men det skal nævnes at der kan spares ca. 500 kr. pr. flybillet til Lissabon ved at tage 1 mellemlanding.

Den billigste direkte flybillet til Lissabon fandt vi hos Flyprice.dk, hvor flybilletten til Lissabon med TAP Portugal koster 2.134 kr. Flybilletten til Lissabon er med afrejse fra København kl. 8:45 d. 18. april og ankomst i København kl. 22:00 d. 25. april. I det hele taget optimale rejsetidspunkter, tidligt ud og sent hjem, lige som vi kan lide det.

Den billigste direkte flybillet til Lissabon, synes vi er rimelig i pris. For små 4 timers flyvning hver vej, synes vi ikke det er horribelt, men vi havde da håbet på at finde flybilletten til Lissabon lidt billigere.

Den tilsvarende flybillet til Lissabon kan købes lidt dyrere hos nogle af de andre udbydere, men vi synes det er mere interessant at se hvad flybilletten til Lissabon koster på TAP Portugals egen hjemmeside.

Hos TAP Portugal kan flybilletten til Lissabon købes for 2.136 kr., hvilket må siges at være samme pris som vi fandt hos Flyprice.dk. En prisforskel på 2 kr. må siges at være ubetydelig. Vi ville nok vælge at bestille flybilletten til Portugal direkte på TAP Portugals egen hjemmeside, så er der ingen mellemmænd og formentlig færre ting der kan gå galt i bestillingen.

Vi ses i Lissabon til Sol, sommer, afslapning og portvin!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar