fredag den 25. januar 2008

Billige Flybilletter til Berlin

Foråret nærmer sig, og det samme gør sæsonen for storbyferier. For at I skal få mest ud af jeres storbyferie, vil vi løbende undersøge hvor I kan finde de billigste flybilletter til de mest populære europæiske storbyer.

I vores serie af undersøgelser starter vi idag med at finde de billigste flybilletter til Berlin. De flybilletter vi har fundet idag, har afrejse til Berlin d. 20. marts og hjemrejse d. 23. marts. Nedenstående har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Berlin fra København.

EasyJet.com
Pris: 820 kr.
Flyselskab: EasyJet
Ankomst lufthavn: Schoenefeld

Sterling.dk
Pris: 1.200 kr.
Flyselskab: Sterling Airways
Ankomst lufthavn: Tegel

AirBelin.com
Pris: 1.259 kr.
Flyselskab: Air Berlin
Ankomst lufthavn: Tegel

BudJet.com
Pris: 1.341 kr.
Flyselskab: Air Berlin
Ankomst lufthavn: Tegel

Supersaver.dk
Pris: 1.341 kr.
Flyselskab: Sterling Airways
Ankomst lufthavn: Tegel

EasyJet tilbyder den suværent billigste flybillet til Berlin. Hos EasyJet koster flybilletten til Berlin kun 820 kr., og dermed er EasyJet 380 kr. billigere end næstbilligste udbyder. I skal dog være opmærksomme på at EasyJet, i modsætning til alle de ander udbydere, flyver til Schoenefeld og ikke Tegel. For alle jer hvor der kun er en lille forskel på at flyve til Schoenefeld el. Tegel, vil vi naturligvis anbefale jer at bestille flybilletten til Berlin hos EasyJet.

Betyder det en markant længere rejsetid at flyve til Schoenefeld frem for Tegel, vil vi helt klar anbefale jer at bestille flybilletten til Berlin hos Sterling, da de har den billigste flybillet til Berlin Tegel. Her er Sterling 59 kr. billigere end Air Berlin, der ellers er kendt for at have både lave priser og god service.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Berlin her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar