mandag den 17. november 2008

Flybilletter København-Billund

Som beskrevet i sidste indlæg, kommer vi i forlængelse af Sterlings konkurs, til at undersøge priserne på en lang række danske indenrigsruter. Vores mål er at undersøge priserne på flybilletterne i Danmark én gang i kvartalet.

I vores undersøgelser af flybilletter i Danmark, finder vi først de billigste flybilletter København-Billund. Flybilletterne København-Billund er med udrejse d. 14 februar og hjemrejse d. 21. februar, hvilket også er tilfældet for alle de andre undersøgte flybilletter i Danmark.

Flybilletter København-Billund
Travelstart.dk
Pris: 925 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Flyselskab: Cimber Air

Travellink.dk
Pris: 949 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Flyselskab: Cimber Air

Flybilletterne København-Billund købes billigst med Cimber Air hos Travelstart.dk, hvor flybilletten København-Billund er 24 kr. billigere end hos Travellink. Vi har ikke fundet nogle konkurrerende flyselskaber til Cimber Air, derfor har vi udelukkende vist de 2 billigste flybilletter København-Billund.

Sammenligner vi priserne på flybilletterne København-Billund med priserne på en undersøgelse af flybilletter København-Billund foretaget i maj 2008, ser vi at flybilletterne København-Billund faktisk er 450 kr. billigere nu. Det er naturligvis en lille positiv overraskelse i tider hvor vi ser generelle prisstigninger på flybilletter.

Det er værd at bemærke at denne rute ikke blev befløjet af Sterling, og derfor har deres konkurs ingen direkte effekt på flybilletterne København-Billund.

Læs flere indlæg om flybilletter i Danmark.

Bestil den billigste flybillet København-Billund hos Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar