fredag den 28. august 2009

Flybilletter til Helsinki i Oktober

Her til morgen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Helsinki med afrejse fra København. Flybilletterne til Helsinki, er som flybilletterne til Oslo og Stockholm, med udrejse den 22. oktober og hjemrejse den 25. oktober.

Nedenståede viser vi to direkte flybilletter til Helsinki, hvor vi har fokus på pris og hvilket flyselskab der beflyver ruten. Efter at have vist vores 2 udvalgte direkte flybilletter til Helsinki, kommenterer vi kort på de to flybilletter.

Flybilletter til Helsinki i Oktober
Travelstart.dk
Pris: 1.233 kr.
Rejsetid: 1:40 t.
Flyselskab: Finnair

SAS.dk
Pris: 1.338 kr.
Rejsetid: 1:40 t.
Flyselskab: Blue1

Den billigste direkte flybillet til Helsinki fandt vi hos Travelstart.dk, hvor flybilletten til Helsinki med Finnair koster 1.233 kr. Det er 105 kr. billigere end den tilsvarende flybillet hos SAS, hvor der flyves med det SAS-ejede Blue1 lavprisselskab.

Vi har kun hørt gode ting om Finnair, men har ikke fløjet med dem i lang tid. Vi kender SAS og Blue1, men på deres interskandinaviske flyvninger er vi ikke voldsomt imponeret af komforten eller servicen ombord.

Derfor ville vi helt klart vælge den billigste flybillet til Helsinki hos Travelstart med Finnair.

torsdag den 27. august 2009

Flybilletter til Stockholm i Oktober

Efter at have skrevet om flybilletter til Oslo i går, fortsætter vi stik vest, og finder de billigste flybilletter til Stockholm, Sveriges hovedstad. Flybilletterne til Stockholm, er som flybilletterne til Oslo, med udrejse den 22. oktober og hjemrejse den 25. oktober.

Nedenstående viser vi to flybilletter til Stockholm, som vi vurderer vil have jeres interesse. Efter at have vist udbyder, pris, rejsetid og flyselskab på de to flybilletter til Stockholm i oktober, kommer vi med et par korte kommentarer til flybilletterne.

Flybilletter til Stockholm i Oktober
Norwegian.com
Pris: 550 kr.
Rejsetid: 1:15 t.
Flyselskab: Norwegian

Travelstart.dk
Pris: 629 kr.
Rejsetid: 1:10 t.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til Stockholm fandt vi hos Norwegian, hvor flybilletten til Stockholm koster 550 kr.

Den anden flybillet til Stockholm fandt vi hos Travelstart.dk, hvor flybilletten til Stockholm med SAS koster 629 kr. el. 79 kr. mere end flybilletten til Stockholm med Norwegian.

Vi har en svag præference for at flyve med SAS til Stockholm fremfor Norwegian, selvom det ikke betyder meget på så kort en tur til Stockholm. Personligt ville vi vælge flybilletten til Stockholm med SAS, men det bygger bestemt ikke på noget rationelt valg, og i virkeligheden burde man vælge den billigste flybillet til Stockholm med Norwegian.

onsdag den 26. august 2009

Flybilletter til Oslo i Oktober

Det er længe siden at vi har skrevet et indlæg om flybilletter til Norge, og derfor besluttede vi os for at tiden var moden til et indlæg om flybilletter til Oslo.

Flybilletterne til Oslo er med udrejse den 22. oktober og hjemrejse den 25. oktober. Nedenstående viser vi de mest interessante flybilletter til Oslo.

Flybilletter til Oslo i Oktober
Supersaver.dk
Pris: 459 kr.
Rejsetid: 1:20 t./1:20 t.
Flyselskab: Norwegian

Travelstart.dk
Pris: 623 kr.
Rejsetid: 1:10 t.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til Oslo fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Oslo med Norwegian koster 459 kr., hvilket er 27 kr. billigere end flybilletten til Oslo kan købes på Norwegians egen hjemmeside.

Som alternativ til flybilletten med Norwegian, har vi valgt en flybillet til Oslo med SAS, som vi fandt billigst hos Travelstart.dk. Her koster flybilletten til Oslo med SAS 623 kr.

Vi har normalt en præference for SAS fremfor Norwegian, men på en kort flyvning til Oslo, kigger vi primært på pris, hvorfor vores anbefaling er at I køber den billigste flybillet til Oslo med Norwegian hos Supersaver.dk.

tirsdag den 18. august 2009

Flybilletter til London i Oktober

Her til eftermiddag har vi lavet vores månedlige undersøgelse af flybilletter til London fra København. Vi er kommet til flybilletter til London i oktober, og vores undersøgelse er af flybilletter til London med udrejse den 22. oktober og hjemrejse den 25. oktober.

Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til Londons 3 største lufthavne, London Heathrow, London Gatwick og London Stansted.

Billigste Flybillet til London Heathrow
Travelstart.dk
Pris: 1.198 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: SAS

Billigste Flybillet til London Gatwick
Flygpoolen.se
Pris: 980 kr.
Rejsetid: 2:00 t./1:50 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Billigste Flybillet til London Stansted
EasyJet.com
Pris: 485 kr.
Rejsetid: 1:45 t.
Flyselskab: EasyJet

Den billigste flybillet til London fandt vi, som så ofte før, hos EasyJet.com, hvor flybilletten til London koster 485 kr. Bestiller i flybilletten til London med EasyJet, ankommer I i London Stansted lufthavn, hvor der er god forbindelse til det centrale London med Stansted Express.

Hos Flygpoolen.se fandt vi den billigste flybillet til London Gatwick. Her koster flybilletten til London Gatwick med Cimber Sterling 980 kr. Fra London Gatwick er der ligeledes god forbindelse til det centrale London med Gatwick Express.

Foretrækker I at flyve til London Heathrow, kan den billigste flybillet til London Heathrow købes hos Travelstart.dk for 1.198 kr. Her går turen med SAS, og fra London Heathrow kan I tage Heathrow Express eller Tuben til det centrale London på kort tid.

Vi vil ikke anbefale nogle af de ovenstående flybilletter til London i oktober frem for nogle andre. Indlægget er skrevet for at give jer et overblik over priserne på flybilletter til de forskellige lufthavne i London.

Læs vores indlæg om flybilletter til London i September.

mandag den 17. august 2009

Flybilletter Christchurch, New Zealand

Her i de tidlige morgentimer, har vi skrevet det, i denne omgang, sidste indlæg om billige flybilletter til Australien og New Zealand. Efter at have skrevet om 8 andre destinationer i de to lande, slutter vi af med at skrive om flybilletter til Christchurch, New Zealand.

Flybilletterne til Christchurch er, som de andre flybilletter til Australien og New Zealand, med udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30. januar.

Nedenstående viser vi de to billigste flybilletter til Christchurch, New Zealand, som vi efterfølgende knytter et par korte kommentarer til.

Flybilletter til Christchurch, New Zealand
Flybillet.dk
Pris: 9.615 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Auckland
Rejsetid: 35:50 t./35:30 t.
Flyselskab: SAS og Air New Zealand

Travelstart.dk
Pris: 10.060 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Auckland
Rejsetid: 35:50 t./35:30 t.
Flyselskab: SAS og Air New Zealand

De to viste flybilletter til Christchurch er fuldstændig identiske. Det eneste der skiller dem er prisen og hvilket website de kan købes på. Flybilletterne til Christchurch minder en del om flybilletterne til Wellington, men rejsetiden er en anelse kortere.

Den billigste flybillet til Christchurch fandt vi hos flybillet.dk, hvor flybilletten til Christchurch med SAS og Air New Zealand koster 9.615 kr. Da det er 445 kr. billigere end den tilsvarende flybillet hos Travelstart.dk, vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten til Christchurch hos flybillet.dk

søndag den 16. august 2009

Flybilletter Wellington, New Zealand

Her til formiddag har vi fundet billige flybilletter til Wellington, New Zealand, som er vores andet indlæg om billige flybilletter til New Zealand. I vores første indlæg skrev vi om billige flybilletter til Auckland, New Zealand.

Flybilletterne til Wellington er med udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30. januar. Nedenstående viser vi de mest interessante flybilletter til Wellington med fokus på pris og rejsetid. Efter vi har vist de to flybilletter til Wellington, kommer vi med et par korte kommentarer til flybilletterne.

Flybilletter Wellington, New Zealand
Flybillet.dk
Pris: 9.615 kr.
Mellemlandinger: 3 Heathrow (+ teknisk stop i LA) og Auckland
Rejsetid: 36:30 t./38:30 t.
Flyselskab: SAS og Air New Zealand

Travelstart.dk
Pris: 10.058 kr.
Mellemlandinger: 3 Heathrow (+ teknisk stop i LA) og Auckland
Rejsetid: 36:30 t./38:30 t.
Flyselskab: SAS og Air New Zealand

Vi fandt ikke mange forskellige rejsemuligheder til Wellington som gav os en rimelig rejsetid. De to ovenstående flybilletter, er identiske, bortset fra pris og udbyder.

Den billigste af flybilletterne til Wellington fandt vi hos flybillet.dk, hvor flybilletten til Wellington med SAS og Air New Zealand koster 9.615 kr. Det er ca. 440 kr. billigere end nærmeste konkurrent. Derfor synes vi at I skal bestille jeres flybillet til Wellington hos flybillet.dk

torsdag den 13. august 2009

Flybilletter til Auckland, New Zealand

Efter at have skrevet 6 indlæg om billige flybilletter til Australien, fortsætter vi med at skrive 3 indlæg om flybilletter til New Zealand. Vores første indlæg kommer til at handle om flybilletter til Auckland, New Zeland (Nordøen).

Flybilletterne til Auckland er med udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30. januar. Efter at have vist de billigste og mest interessante flybilletter nedenstående, følger vi op med et par kommentarer.

Flybilletter til Auckland
KilroyTravels.dk
Pris: 8.769 kr.
Mellemlandinger: 2 Frankfurt og Osaka
Rejsetid: 31:05 t./30:06 t.
Flyselskab: SAS, Lufthansa og Air New Zealand

Supersaver.dk
Pris: 14:608 kr.
Mellemlandinger: 1/2 Singapore ud/Singapore og London Heathrow hjem
Rejsetid: 24:50 t./30:50 t.
Flyselskab: Singapore Airlines og SAS

Den billigste flybillet til Auckland fandt vi hos KilroyTravels.dk, hvor flybilletten til Auckland med SAS, Lufthansa og Air New Zealand koster 8.769 kr. Prisen er helt fantastisk billig, så skal i billigt til Auckland, New Zealand, er det bare med at bestille i en fart.

Den billigste flybillet til Auckland indebærer 2 mellemlandinger hver vej, og rejsetiden ligger lige over 30 timer hver vej. Det er en lang rejsetid, men man kan næsten ikke komme længere væk på denne jord, så det er hvad man må indstille sig på.

Vores alternative flybillet til Auckland, New Zealand, er den flybillet med kortest mulig rejsetid til Auckland, hvilket er ca. 5 timer kortere end den billigste flybillet til Auckland. Flybilletten med den korteste rejsetid fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilleten til Auckland med Singapore Airlines og SAS koster 14.382 kr. el. ca. 5.500 kr. mere end den billigste flybillet til Auckland.

Vi har sjældent være mere sikre på vores anbefaling end vi er i dag, og vi vil naturligvis anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Auckland hos KilroyTravels.dk for kun 8.769 kr.

God tur til Auckland, New Zealand!

mandag den 10. august 2009

Billige Flybilletter Brisbane

Før vi går videre med indlæg om billige flybilletter til New Zealand, skal vi lige have skrevet det sidste indlæg om billige flybilletter til Australien. Vores sidste indlæg, i denne omgang, handler om billige flybilletter til Brisbane.

Flybilletterne til Brisbane er med udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30. januar. Nedenstående viser vi to flybilletter til Brisbane, og følger op med et par kommentarer til de to udvalgte flybilletter til Brisbane.

Billige Flybilletter Brisbane
Seat24.dk
Pris: 9.349 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Hong Kong
Rejsetid: 30:10 t./42:20 t. (1 overnatning i Hong Kong på hjemrejsen)
Flyselskab: Cathay Pacific

Travelstart.dk
Pris: 9.480 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Hong Kong
Rejsetid: 30:10 t./30:40 t.
Flyselskab: Cathay Pacific

Vi fandt den billigste flybillet til Brisbane hos Seat24.dk, hvor flybilletten til Brisbane koster 9.349 kr. Flybilletten med Cathay Pacific indebærer en overnatning i Hong Kong på vejen hjem, hvilket indebærer en meget lang rejsetid.

Som alternativ, har vi fundet en stort set identisk flybillet med Cathay Pacific hos Travelstart.dk, hvor den eneste store forskel er hjemrejsetiden, der her er 12 timer kortere.

Når prisforskellen på de to flybilletter til Brisbane kun er 131 kr., vil vi naturligvis anbefale jer at bestille flybilletten til Brisbane hos Travelstart.dk.

Billige Flybilletter til Darwin

Her til morgen fortsætter vi vores indlæg om billige flybilletter til Australien og New Zealand, hvor vi har fundet billige flybilletter til Darwin i det nordlige Australien.

Flybilletterne til Darwin er med udrejse den 9. januar og hjemrejse den. 30. januar. Nedenstående viser vi 2 flybilletter til Darwin som vi efterfølgende knytter et par kommentarer til.

Flybilletter til Darwin
Supersaver.dk
Pris: 12.574 kr.
Mellemlandinger: 2 Frankfurt og Singapore
Rejsetid: 24:20 t./25:25 t.
Flyselskab: SAS og Qantas

Flyprice.dk
Pris: 12.894 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Singapore ud/Singapore og Frankfurt hjem
Rejsetid: 27:30 t./23:35 t.
Flyselskab: British Airlines

De billigste flybilletter til Darwin fandt hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Darwin med SAS og Qantas koster 12.574 kr. Flybilletten til Darwin indbærer 2 mellemlandinger og den samlede rejsetid anløber 50 timer, hvilket vi synes er ok på så lang en rejse.

Alternativet til den billigste flybillet til Darwin, fandt vi hos Flyprice, hvor flybilletten med British Airways til Darwin koster 12.894 kr. Den samlede rejsetid er ca. 51 timer og her er der ligeledes 2 mellemlandinger begge veje.

Prisforskellen på de to flybilletter til Darwin er marginale 300 kr., og rejsetiden er stort set indentisk. Derfor skal I vælge flybilletten ud fra jeres præferencer for flyselskab og mellemlandingslufthavne. Vi har ikke nogle præferencer for lufthavnene, men ville vælge Qantas fremfor BA, så har vi sagt hvad vi mener:-)

God tur til Darwin!

fredag den 7. august 2009

Billige Flybilletter til Perth

I vores fjerde indlæg om flybilletter til Australien og New Zealand, har vi fundet de billigste flybilletter til Perth. Udover den billigste flybillet til Perth, viser vi også den flybillet med kortest rejstid til og fra Perth.

Flybilletterne til Perth er med udrejse den 9. og 30. januar. Nedenstående viser vi to flybilletter til Perth, som vi efterfølgende knytter et par kommentarer til.

Billige Flybilletter til Perth
www.seat24.dk
Pris: 8.343 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Hong Kong
Rejsetid: 27:20 t./39:40 t.
Flyselskab: Cathay Pacific

www.KilroyTravels.dk
Pris: 10.341 kr.
Mellemlandinger: 2 Frankfurt og Singapore
Rejsetid: 24:00 t./26:25 t.
Flyselskab: Lufthansa

Vi fandt den billigste flybillet til Perth hos Seat24.dk, hvor flybilletten til Perth med Cathay Pacific koster 8.343 kr. Flybilletten er super billig, flyselskaber er kåret til verdens bedste, men rejsetiden er meget lang og indebærer en overnatning i Hong Kong.

Alternativet til den billigste flybillet til Perth fandt vi hos KilroyTravels.dk, der tilbyder en flybillet til Perth med Lufthansa for 10.341 kr. Flybilletten til Perth med Lufthansa er 2.000 kr. dyrere, men medfører også en samlet rejsetid der er ca. 17 timer kortere.

2.000 kr. mere for en flybillet til Perth er naturligvis mange penge, men når rejsen er lang i forvejen, er vi villige til at betale den ekstra pris for at undgå 17 timers unødvendig rejsetid. Altså anbefaler vi jer at bestille flybilletten til Perth hos KilroyTravels.dk

onsdag den 5. august 2009

Flybilletter til Adelaide

Vi forsætter vores række af blogindlæg om billige flybilletter til Australien og New Zealand med at finde flybilletter til Adelaide, South Australia. Flybilletterne ligger i den australske højsommer, hvilket betyder at der er udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30. januar.

Vores hensigt er at vise den billigste flybillet til Adelaide samt det bedste alternativ til den billigste flybillet til Adelaide. Efter vi har vist prisen, rejsetiden, flyselskabet og hvem der udbyder flybilletterne til Adelaide, kommenterer vi på de to flybilletter og kommer med en anbefaling.

Flybilletter til Adelaide
Seat24.dk
Pris: 9.309 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Hong Kong (overnatning i Hong Kong på hjemrejsen)
Rejsetid: 35:55 t./42:40 t.
Flyselskab: Cathay Pacific

Supersaver.dk
Pris: 12.640 kr.
Mellemlandinger: 2 Paris/Singapore ud og Kuala Lumpur/Amsterdam hjem
Rejsetid: 28:00 t./26:50 t.
Flyselskab: Air France /KLM

Den billigste flybillet til Adelaide fandt vi hos Seat24.dk, hvor flybilletten med Cathay Pacific koster 9.309 kr. Vi synes prisen er meget rimelig og Cathay er kåret til verdens bedste flyselskab 2009, men problemet er rejsetiden der samlet set anløber sig til 78 timer. Årsagen til den meget lange rejsetid skal blandt andet findes på hjemvejen hvor flybilletten medfører 1 overnatning i Hong Kong.

Vores alternativ til den billigste flybillet til Adelaide, er en flybillet med MEGET kortere rejsetid. Hos Supersaver.dk, fandt vi en flybillet til Adelaide med Air France/KLM, hvor den samlede rejsetid er ca. 23 timere kortere, næsten 1 døgn. Flybilletten til Adelaide med Air France/KLM er dog også 3.331 kr. dyrere.

Hvorvidt i synes det er værd at betale 3.331 kr. mere og dermed gøre den samlede rejsetid 23 timer kortere, vil vi lade være op til jer. Vi har vist jer én flybillet til Adelaide med fokus på pris, og én flybillet til Adelaide med fokus på kort rejsetid.

Uanset hvad I vælger, håber vi I får en fantastisk tur Down Under!

tirsdag den 4. august 2009

Billige Flybilletter til Melbourne

Vi fortsætter vores indlæg om flybilletter til Australien og New Zealand, med at finde de billigste og mest interessante flybilletter til Melbourne. Som det også var tilfældet med indlægget om flybilletter til Sydney, er Flybilletterne til Melbourne med udrejse den 9. januar og hjemrejse den 30. januar.

Nedenstående viser vi den billigste flybillet til Melbourne samt det bedste alternativ til den billigste flybillet til Melbourne. Under de to flybilletter, kommenterer vi kort på flybilletterne og kommer muligvis med en anbefaling:-)

Billige Flybilletter til Melbourne
Supersaver.dk
Pris: 9.012 kr.
Mellemlandinger: 2 London Heathrow og Hong Kong
Rejsetid: 27:30 t./28:10 t.
Flyselskab: Cathay Pacific

KilroyTravels.dk
Pris: 10.513
Mellemlandinger: 2 Frankfurt og Singapore
Rejsetid: 27:35 t./26:25 t.
Flyselskab: Lufthansa

Den billigste flybillet til Melbourne fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Melbourne med Cathay Pacific koster 9.012 kr. Flybilletten til Melbourne med Cathay Pacific er rigtig fornuftig hvad angår rejsetid - rejsetiden er lang, men det kan stort set ikke gøres kortere, når der er tale om så lange distancer.

Alternativet til flybilletten med Cathay Pacific, fandt vi hos KilroyTravels.dk, hvor flybilletten til Melbourne med Lufthansa koster 10.513 kr. Rejsetiden med denne flybillet til Melbourne er marginalt kortere, men ikke noget der retfærdiggør en merpris på 1.500 kr.

Udover prisen er forskellene på flybilletterne til Melbourne flyselskaberne og de lufthavne der mellemlandes i. Vi har ikke nogen præferencer for nogle af flyselskaberne, det skal dog nævnes at Cathay Pacific bliver ratet som ét af de absolut bedste flyselskaber, og vandt prisen som Airline Of The Year 2009.

Da vi ikke kender Singapore og Hong Kong lufthavnene, har vi heller ikke nogen præference her. Derfor må vores overodnede anbefaling være at I bestiller den billigste flybillet til Melbourne med Cathay Pacific hos Supersaver.dk.