torsdag den 27. august 2009

Flybilletter til Stockholm i Oktober

Efter at have skrevet om flybilletter til Oslo i går, fortsætter vi stik vest, og finder de billigste flybilletter til Stockholm, Sveriges hovedstad. Flybilletterne til Stockholm, er som flybilletterne til Oslo, med udrejse den 22. oktober og hjemrejse den 25. oktober.

Nedenstående viser vi to flybilletter til Stockholm, som vi vurderer vil have jeres interesse. Efter at have vist udbyder, pris, rejsetid og flyselskab på de to flybilletter til Stockholm i oktober, kommer vi med et par korte kommentarer til flybilletterne.

Flybilletter til Stockholm i Oktober
Norwegian.com
Pris: 550 kr.
Rejsetid: 1:15 t.
Flyselskab: Norwegian

Travelstart.dk
Pris: 629 kr.
Rejsetid: 1:10 t.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til Stockholm fandt vi hos Norwegian, hvor flybilletten til Stockholm koster 550 kr.

Den anden flybillet til Stockholm fandt vi hos Travelstart.dk, hvor flybilletten til Stockholm med SAS koster 629 kr. el. 79 kr. mere end flybilletten til Stockholm med Norwegian.

Vi har en svag præference for at flyve med SAS til Stockholm fremfor Norwegian, selvom det ikke betyder meget på så kort en tur til Stockholm. Personligt ville vi vælge flybilletten til Stockholm med SAS, men det bygger bestemt ikke på noget rationelt valg, og i virkeligheden burde man vælge den billigste flybillet til Stockholm med Norwegian.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar