søndag den 31. august 2008

Flybilletter til Canada

Sidste måned foretog vi en undersøgelse af flybilletter til 21 storbyer i USA. Nu rykker vi nordpå over grænsen til vidunderlige Canada. Canada er verdens næststørste land rent geografisk, men med sine kun 33 mio. indbyggere er Canadas befolkningstal 1/10 af USAs. Jeg har selv boet i Montreal i Canada og rejst en del på Canadas østkyst. Canada er et storslået og smukt land, med en utrolig imødekommende befolkning. I modsætning til USA har Canada stort set ingen problemer med skydevåben og kriminalitet - dog undtaget nogle områder i Toronto og Vancouver.

Vores undersøgelser af flybilletter til Canada kommer til at dække priserne på flybilletter til Quebec City, Montreal, Ottawa, Toronto, Winnipeg, Calgary, Edmonton og Vancouver. Canada er helt klart mest interessant at besøge i sommer halvåret, da der i det meste af landet er forbistret koldt i vinter halvåret. Derfor har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Canada med udrejse d 6. juni og hjemrejse igen d. 27. juni.

I den periode vil solen være oppe i mange timer og alt vil være frodigt og grønt. I storbyerne vil i opleve af befolkningen, som danskerne, bevæger sig ud på caféer og restauranter så snart de ser det første sollys.

Som det var tilfældet i vores undersøgelser af flybilletter til USA, vil vores undersøgelser af flybilletter til Canada blive med afrejse fra både København og Billund.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar