søndag den 31. august 2008

Flybilletter til Quebec City, Canada

Quebec City, Quebec, Canada er den første af de otte byer i Canada vi undersøger priserne på flybilletter med udrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni. De undersøgte flybilletter til Quebec City er med afrejse fra både København og Billund.

Information om Quebec City
Quebec City er hovedstaden i Quebec provinsen og er med sine små 500.000 indbyggere den 10. største by i Canada. Quebec City er utrolig hyggelig der med sine små snørklede gader, der bærer præg af at Quebec City er en af de ældste europæiske bebyggelser i Nordamerika.

I Quebec City kan vi især anbefale jer at gå op til Châteu Frontenac og nyde udsigten udover byen og floden. På en varm sommerdag i juni er der en hel fantastisk udsigt. Udover Quebec City kan vi helt klart anbefale jer at køre længere nord på langs floden og tage på hvalsafari. Der er rigtig mange forskellige slags hvaler og et hav af hyggelige små byer hvor I kan overnatte.

Flybilletter til Quebec City fra København
Supersaver.dk
Pris: 5.907 kr.
Mellemlandinger: 2 (Paris og Montreal)
Rejsetid: 13:29 t./12:00 t.
Flyselskab: Air France og Air Canada

Der er en del udbydere der tilbyder flybilletterne til Quebec med Air France og Air Canada til denne ovenstående pris. Vi har bare valgt Supersaver, da vi synes rigtig godt om deres site (der vi tjener flest penge på jeres bestillinger:-)), og så har vi aldrig haft problemer med bestillinger på Supersaver.dk.

Selve flybilletten til Quebec med Air France og Air Canada fåes ikke meget bedre. Godt nok er der 2 mellemlandinger hver vej, men det er uundgåeligt til en mindre destination som Quebec City. Heldigvis er forbindelserne rigtigt gode hele vejen og en rejsetid på 12-14 timer hver vej er yderst fornuftigt.

Flybilletter til Quebec City fra Billund
Supersaver.dk
Pris: 6.668 kr.
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt og Montreal)
Rejsetid: 13:19 t./17:40 t.
Flyselskab: SAS og Air Canada

Igen er der flere udbydere der tilbyder den samme flybillet til Quebec, men vi har lavet en liste med dem nederst, så kan I booke flybilletten til Quebec City hvor I vil.

Flybilletten til Quebec City fra Billund er noget dyrere end flybilletten til Quebec City fra København. Flybilletten til Quebec City fra Billund går over Frankfurt og Montreal, hvilket også er meget fornuftigt. Flyrejsen hjem fra Quebec til Billund er dog 3-4 timer længere end hvad man kunne ønske sig. Alt i alt synes vi dog det er nogle yderst fornuftige flybilletter til Quebec City, både hvad angår pris og rejsetid.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Montreal.

Bestil de billigste flybilletter til Quebec City hos Supersaver.dk, Travelstart.dk og Travellink.dk.

Læs meget mere om Quebec City på Wikipedia.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar