søndag den 28. oktober 2007

Flybillet Til Montreal - Kun 2.803 kr.

Montreal er en fantastisk by, især i foråret og om sommeren, mens vinteren er lang og kold. Byen ligger i Quebec og er dermed i den fransktalende del af Canada. Så længe du befinder dig i Montreal er det dog ikke noget problem, da alle her taler både fransk og engelsk.

Montreal byder som langt de fleste storbyer på en masse interessante aktiviteter, men byen, der også bliver kaldt Nordamerikas Paris, har en helt speciel sjæl og atmosfære. I sommermånederne summer de mange brasserier, caféer og minibryggerier af liv. Priserne er yderst fornuftige og maden er rigtig god.

Over hele sommeren er der et hav af festivaler, koncerter og udendørsarrangementer. I det hele taget kan vi kun anbefale jer at rejse til Montreal.


Vi har valgt at undersøge prisen på flybilletter til Montreal i det tidlige efterår. Flybilletterne til Montreal plejer at ligge på 4.000 - 5.000 kr, så vi forventer at kunne finde flybilletter til Montreal i den lavere ende af skalaen.

Nedenstående kan I se hvor I finder de billigste flybilletter til Montreal i foråret.

Air Canada
Pris: 2.803 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada

Expedia.com
Pris: 3.861 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Air Canada

Travelstart.se
Pris: 3.876 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada

Doodle.se
Pris: 3.891 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada


Travelstart.dk
Pris: 3.921 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada

Vi har fundet et rigtig godt tilbud hos Air Canada, her koster flybilletten til Montreal beskedne 2.803 kr. Det er uden tvivl den billigste flybillet til Montreal vi har set. Skal I til Montreal i nær fremtid, kan vi kun anbefale jer at bestille flybilletten til Montreal hos Air Canada.

Sammenligner vi Air Canadas pris på flybilletten til Montreal med næstebilligste udbyder af flybilletter til Montreal, er der mere end 1.000 kr. at spare ved at købe flybilletten til Montreal hos Air Canada.

Vi håber at I får en masse fantastiske oplevelser i Montreal, det er en fantastisk by der byder på mange dejlige oplevelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar