søndag den 31. august 2008

Flybilletter til Montreal, Canada

Vi har tidligere beskrevet Montreal og alle byens fortræffeligheder. Montreal er en fantastisk by som alle bør besøge mindst én gang i deres liv. Byen tilbyder et fantastisk liv om sommeren, hvor alle lokale som turister valfarter ud på byen mange lækre caféer og restauranter.

Udover at være en fantastisk by, er Montreal også et rigtig godt udgangspunkt for at udforske resten af Quebec og østkysten i Canada. Hvis I rigtig skal have tid til at udforske det massive område, skal I som minimum bruge 3 uger. Det er én af grundene til at vi har valgt at undersøge flybilletter til Montreal med udrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni.

Flybilletter til Montreal fra København
Supersaver.dk
Pris:
5.251 kr.
Mellemlandinger: 1 (London Heathrow)
Rejsetid: 11:45 t./18:15 t.
Flyselskab: British Airways

Ovenstående flybillet til Montreal er efter vores overbevisning både den bedste og den billigste. Vi har selv taget turen til Montreal over London Heathrow, og det fungerer rigtig godt. Rejsetiden hjemover er lidt lang, men det er til at leve med efter 3 ugers ferie.

Alternativet til British Airways er flybilletter til Montreal med KLM og Air France over hhv. Amsterdam og Paris. Priserne er lidt højere på de flybilletter til Montreal mens rejsetiden stort set identisk.

Flybilletter til Montreal fra Billund
MrJet.dk

Pris: 5.624 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 11:50 t./9:35 t.
Flyselskab: KLM og Northwest Airlines

Flybilletten til Montreal fra Billund er godt nok lidt dyrere end flybilletten til Montreal fra København. Heldigvis er rejsetiden til Montreal fra Billund markant kortere end flybilletterne til Montreal fra København.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Montreal.

Køb de billigste flybilletter til Montreal fra København hos Supersaver.dk, Travelstart.dk og GoLeif.dk.

Køb de billigste flybilletter til Montreal fra Billund hos MrJet.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar