lørdag den 6. september 2008

Flybilletter til Vancouver, Canada

Flybilletterne til Vancouver er de sidste flybilletter til Canada vi undersøger i denne omgang. Flybilletterne til Vancouver er som alle de andre undersøgte flybilletter til Canada med udrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni. Vi har undersøgt priserne på flybilletter til Vancouver med afrejse fra både København og Billund.

Efter at have vist de mest interessante flybilletter til Vancouver fra hhv. København og Billund, kommenterer vi resultaterne og kommer med vores anbefalinger.

Flybilletter til Vancouver fra København
MrJet.dk
Pris: 5.890 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 11:20 t./10:45 t.
Flyselskab: KLM

MrJet.dk tilbyder den bedste og billigste flybillet til Vancouver fra København. Flybilletten med KLM går over Amsterdam, hvorfra der flyves direkte til Vancouver. Rejsetiden er det korteste I overhovedet kan får, når nu der ikke er en direkte flyvning København-Vancouver.

Flybilletten til Vancouver med KLM kan købes hos de fleste af udbyderne, men MrJet.dk tilbyder i øjeblikket flybilletten billigst.

Flybilletter til Vancouver fra Billund
MrJet.dk
Pris: 6.099 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 11:05 t./10:35 t.
Flyselskab: KLM

Flybilletten til Vancouver fra Billund er stort set identisk med flybilletten til Vancouver fra København. Den eneste forskel er at den samlede rejsetid fra Billund er 25 minutter kortere end rejsetiden fra København, og flybilletten fra Billund ca. 200 kr. dyrere.

Flybilletterne til Vancouver fra både København og Billund er fantastiske målt på rejsetid, og i en tid hvor priserne på flybilletterne generelt er stigende, må vi siges at prisen på flybilletterne til Vancouver er fornuftig.

Få overblik over alle vores undersøgelser af flybilletter til Canada, og bestil flybilletterne til Vancouver hos MrJet.dk.

1 kommentar: