mandag den 1. september 2008

Flybilletter til Ottawa, Canada

Her til aften fortsætter vi vores undersøgelser af flybilletter til Canada, med at finde de bedste og billigste flybilletter til Ottawa, Ontario, Canadas hovedstad. Jeg har selv været i byen, og den er smuk men ikke særlig stor, så jeg vil ikke anbefale jer at tilbringe mere end et par dage i Ottawa.

Skal I rejse til Ottawa vil jeg dog helt klart foreslå jer at forberede et omfangrigt udflugtsprogram. Det skulle dog bestemt være muligt at få 3 uger til at gå i området, idet Montreal, Toronto, Niagara Falls og The Great Lakes alle sammen ligger i rimelig køreafstand fra Ottawa.

De undersøgte flybilletter til Ottawa er med udrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni, og vi har undersøgt priserne på flybilletter til Ottawa med afrejse fra både København og Billund.


Flybilletter til Ottawa fra København
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 5.714 kr.
Mellemlandinger: 1 (Washington Dulles)
Rejsetid: 12:22 t./15:21 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

Flybilletterne til Ottawa fra København med SAS og United Airlines er yderst rimelige både i pris og rejsetid. Rejsetiden til Ottawa kan næsten ikke være kortere end det SAS og United Airlines tilbyder. Derfor kan i rolig bestille flybilletten til Ottawa fra København med SAS og United Airlines hos Supersaver.dk eller Travelstart.dk

Flybilletter til Ottawa fra Billund
Seat24.dk
Pris: 6.100 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 11:45 t./11:05 t.
Flyselskab: SAS, Lufthansa og Air Canada

Flybilletten til Ottawa fra Billund er godt nok små 400 kr. dyrere end flybilletten til Ottawa fra København, men rejsetiden fra Billund er helt fantastisk. 11:45 timer på vejen til Ottawa og 11:05 timer på vejen hjem fra Ottawa - det er meget fornuftigt. Her skal jer der flyver til Ottawa fra Billund være glade for at I ikke skal flyve fra København.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Canada.

Bestil flybilletten til Ottawa fra København hos Supersaver.dk eller Travelstart.dk, og bestil flybilletten til Ottawa fra Billund hos Seat24.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar