lørdag den 6. september 2008

Flybilletter til Edmonton, Canada

Som den næstsidste destination i Canada, undersøger vi priserne på flybilletter til Edmonton. Flybilletterne til Edmonton er med afrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni. Som tilfældet har været i alle de andre undersøgelser af flybilletter til Canada, undersøger vi priserne på flybilletter til Edmonton med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Edmonton fra København
Supersaver.dk
Pris: 6.740 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago ud og Seattle hjem)
Rejsetid: 15:17 t./15:55 t.
Flyselskab: SAS og Alaska Airlines

Vi har valgt kun at vise denne ene flybillet til Edmonton, idet den både er billigst og bedst rent rejsetids mæssigt. 1 mellemlanding hver vej og en rejsetid på 15-16 timer, er tæt på det optimale til så fjern og lille destination som Edmonton.

Flybilletten til Edmonton med SAS kan købes hos en del udbydere, men Supersaver.dk er lidt billigere end de andre udbydere.

Flybilletter til Edmonton fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 6.961 kr.
Mellemlandinger: 2 (København og Chicago ud, Seattle og København hjem
Rejsetid: 18:02 t./20:30 t.
Flyselskab: SAS

Den viste flybillet til Edmonton er, som flybilletten fra København, både billigst og med kortest rejsetid. Flybilletten til Edmonton er, bortset fra flyrejsen Billund-København og København-Billund, den samme som flybilletten til Edmonton fra København.

De ekstra flyvninger gør rejsetiden lidt længere og prisen på flybilletten til Edmonton marginalt dyrere.

Flybilletten til Edmonton med SAS kan købes hos de fleste udbydere, men GoLeif.dk er den klart billigste udbyder.

Se alle vores undersøgelser af flybilletter til Canada, eller bestil flybilletten til Edmonton hos Supersaver.dk eller GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar