fredag den 5. september 2008

Flybilletter til Calgary, Canada

Vores undersøgelser af flybilletter til Canada fortsætter, og her til morgen har vi fundet de billigste og bedste flybilletter til Calgary. Flybilletterne til Calgary er med udrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni, og vi har undersøgt priserne på flybilletter til Calgary med afrejse fra både København og Billund.

Få overblik over alle vores undersøgelser af flybilletter til Canada.

Flybilletter til Calgary fra København
Supersaver.dk
Pris: 6.412 kr.
Mellemlandinger: 1 (Seattle)
Rejsetid: 13:09 t./15:45 t.
Flyselskab: SAS og Alaska Airlines

Vi har fundet én rigtig god flybillet til Calgary og det er den viste med SAS og Alaska Airlines. Flyrejsen inkluderer kun 1 mellemlanding hver vej, og når man skal så langt vestpå, er Seattle helt klart den bedste destination man kan mellemlande i, når man rejser fra København.

Der er mange udbydere der tilbyder flybilletten til Calgary med SAS over Seattle, men Supersaver.dk sælger den billigst, så vores anbefaling er at I køber flybilletten til Calgary hos Supersaver.dk.

Flybilletter til Calgary fra Billund
Travelstart.dk og Supersaver.dk
Pris: 7.202 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 12:50 t./16:10 t.
Flyselskab: SAS og Air Canada

Flybilletten til Calgary fra Billund med SAS og Air Canada er bestemt heller ikke dårlig. Flybilletten indebærer 1 mellemlanding i Frankfurt hvorfra det går direkte videre til Calgary.

Der er mange der tilbyder flybilletten til Calgary over Frankfurt med SAS og Air Canada, men Travelstart.dk og Supersaver.dk tilbyder den laveste pris på flybilletten.

Bestil de billigste og bedste flybilletter til Calgary hos Supersaver.dk og Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar