torsdag den 4. september 2008

Flybilletter til Winnipeg, Canada

Vores undersøgelser af priserne på flybilletter til Canada fortsætter. Her til morgen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Winnipeg, Manitoba, Canada. Flybilletterne til Winnipeg er, som de andre undersøgte flybilletter til Canada, med udrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni, og vi har undersøgt priserne på flybilletterne med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Winnipeg fra København
GoLeif.dk
Pris: 6.994 kr.
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt/Toronto og Toronto/London Heathrow)
Rejsetid: 16:06 t./15:20 t.
Flyselskaber: SAS og Air Canada

Seat24.dk
Pris: 7.626 kr.
Mellemlanding: 1 (Chicago O'Hare)
Rejsetid: 13:34 t./12:31 t.
Flyselskaber: SAS, United Airlines og Air Canada

Vi har valgt at vi to flybilletter til Winnipeg. Den ene flybillet til Winnipeg med 2 mellemlandinger hver vej med SAS og Air Canada til 6.994 kr. hos GoLeif.dk. Den anden med 1 mellemlanding hver vej med SAS, United Airlines og Air Canada til 7.626 kr.

Den første flybillet til Winnipeg er valgt fordi den er billigst, mens den anden flybillet til Winnipeg er valgt fordi vi mener den er bedst. Flybilletten til Winnipeg hos Seat24.dk, er godt nok 632 kr. dyrere, men den indebærer en samlet rejsetid der er 5:21 timer kortere end den billigste flybillet.

Derudover er den lange flyvning (København-Chicago og Chicago-København) med SAS, hvor den lange flyvning (Frankfurt-Toronto og Toronto-London Heathrow) med den billigste flybillet er med Air Canada. Her er kvaliteten på SAS flyvningerne klart højere end på Air Canada.

Vi mener derfor helt klar at I skal bestille flybilletten til Winnipeg fra København hos Seat24.dk.

Flybilletter til Winnipeg fra Billund
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 6.889 kr.
Mellemlandinger: 2 Frankfurt/Ottawa og Toronto/Frankfurt)
Rejsetid: 16:00 t./15:05
Flyselskaber: SAS og Air Canada

Fra Billund er flybilletterne til Winnipeg ikke lige så mangfoldige, og den viste flybillet til Winnipeg er helt klart den billigste og bedste måde at komme til Winnipeg på. Flybilletten til Winnipeg minder meget om den billigste flybillet til Winnipeg fra København, rejsetiden er bare lidt kortere og flybilletten er lidt billigere.

Da der ikke rigtigt er noget rimeligt alternativ til den viste flybillet til Winnipeg, er det vores anbefaling at I vælger denne.

Generelt er priserne på flybilletterne til Winnipeg lidt dyrere end de tidligere undersøgte destinationer i Canada. Det skyldes at Winnipeg ligger noget længere vest på og at det er en relativt lille destination med færre afgange.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Canada.

Bestil den bedste flybillet til Winnipeg fra København hos Seat24.dk og bestil den bedste og billigste flybillet til Winnipeg fra Billund hos Supersaver.dk og Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar