onsdag den 3. september 2008

Flybilletter til Toronto, Canada

Vi fortsætter vores undersøgelser af billige flybilletter til Canada, med at finde de billigste og bedste flybilletter til Toronto, Canada. Alle de undersøgte flybilletter til Canada er med udrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni, således også flybilletterne til Toronto.

Som det også er tilfældet med de andre undersøgte flybilletter til Canada, undersøger vi priserne på flybilletter til Toronto med udrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Toronto fra København
GoLeif.dk
Pris: 5.430 kr.
Mellemlandinger: 2 (Reykjavik og Boston)
Rejsetid: 13:57 t./12:45 t.
Flyselskab: Iceland Air

Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 5.443 kr.
Mellemlandinger: 1 (Wien)
Rejsetid: 11:40 t./12:45 t.
Flyselskab: Austrian Airlines

Vi har fundet 2 flybilletter til Toronto som ligger meget tæt på hinanden pris mæssigt - 13 kr. prisforskel. Flybilletten til Toronto hos GoLeif.dk med Iceland Air indebærer mellemlandinger i både Reykjavik og Boston.

Flybilletten til Toronto hos Supersaver.dk og Travelstart.dk med Austrian Airlines indbærer 1 mellemlanding i Wien både på ud- og hjemrejsen.

Da prisforskellen på de to flybilletter ikke er nævneværdig, kigger på på den samlede rejsetid. Her har flybilletten med Austrian Airlines en samlet rejsetid der er 2:17 timer kortere end flybilletten til Toronto med Iceland Air. Da flybilletten til Toronto med Iceland Air samtidig indebærer 2 mellemlandinger (større risiko for forsinkelser og missede fly) hver vej, synes vi helt klart at I skal vælge flybilletten til Toronto med Austrian Airlines.

Flybilletter til Toronto fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 5.667 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 15:55 t./11:25 t.
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 5.756 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 12:30 t./10:45 t.
Flyselskab: SAS og Air Canada

Under flybilletter til Toronto fra Billund har vi også valgt at vise to flybilletter. Den første flybillet til Toronto er med KLM med mellemlanding i Amsterdam. 1 mellemlanding hver vej en meget fornuftigt pris - det virker umiddelbart som en god flybillet til Toronto.

Den anden flybillet til Toronto er med SAS og Air Canada over Frankfurt. Flybilletten med SAS og Air Canada er 89 kr. dyrere end flybilletten til Toronto med KLM. For en oversøisk flybillet er det en meget lille prisforskel.

For at afgøre hvilken flybillet til Toronto I skal vælge, kigger vi også her på den samlede rejsetid. Her har flybilletten til Toronto med SAS og Air Canada en samlet rejsetid der er 4:05 t. kortere end flybilletten til Toronto med KLM. Derfor vil vi helt klar anbefale jer at betale 89 kr. mere og skære 4 timer af jeres samlede rejsetid.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Canada.

Bestil flybilletterne til Toronto hos Supersaver.dk, Travelstart.dk eller GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar