lørdag den 30. august 2008

Flybilletter til Malaga

Den danske sommer er ved at være overstået og det er tid til at planlægge vinterens rejser. Vi plejer gerne at tage en tur til Sydspanien i efteråret og det er også vores planer i år. Sidst på efteråret plejer vejret stadigvæk at være rigtig fornuftigt i Sydspanien.

En af de mest populære destinationer i Sydspanien er Malaga. Vi synes rigtig godt om Malaga og omegn og har derfor valgt at undersøge priserne på flybilletter til Malaga. De undersøgte flybilletter til Malaga er med udrejse fredag d. 17. oktober og hjemrejse søndag d. 26. oktober. Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletterne til Malaga med afrejse fra Danmarks 2 største lufthavne, København og Billund.

Flybilletter til Malaga fra København
Supersaver.dk
Pris: 2.044 kr.
Mellemlandinger: 1
Rejsetid: 5:15 t./5:40 t.
Flyselskab: Iberia

Sterling.dk
Pris: 2.938 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Rejsetid: 3:50 t./3:40 t.
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk tilbyder de billigste flybilletter til Malaga. Hos Supersaver koster flybilletten til Malaga kun 2.044 kr., hvilket er ca. 900 kr. billigere end flybilletten til Malaga hos Sterling. Fordelen ved Sterlings flybillet til Malaga er at det er direkte flyvninger til og fra Malaga, hvilket resulterer i en samlet rejsetid der er 3½ time kortere end rejsetiden med Iberia.

Om I synes det er værd at betale 900 kr. mere for at flyve direkte og spare 3½ times rejsetid, er naturligvis op til jer. For os er det lige på vippen, men en besparelse på 900 kr. for 3½ times ekstra rejsetid, er vel egentlig ok?

Flybilletter til Malaga fra Billund
Supersaver.dk
Pris: 3.312 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Rejsetid: 7:30 t./8:55 t.
Flyselskab: Lufthansa og Air Europa

Ovenstående flybillet til Malaga er både dyr og indebærer en uforholdsmæssig lang rejsetid. Vi vil derfor anbefale jer at købe den direkte flybillet til Malaga fra Billund med hjemrejse fredag d. 24. oktober hos Sterling.dk til 2.838 kr.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Malaga.

Bestil flybilletterne til Malaga på Supersaver.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar