fredag den 29. august 2008

Flybilletter til Las Vegas i November

Efter at have været en tur i San Francisco har vi fået endnu mere rejseblod på tanden. Denne gang bliver det dog en kombination af arbejde og ferie i Las Vegas. I Las Vegas er der fra d. 11. til 14. november Webmasterworld, en super nørdet konference, men da vi er super nørdede er det lige noget for os.

Udover at være nørdede, synes vi også utrolig godt om Las Vegas, og de mange muligheder for underholdning denne utrolige by midt i ørkenen tilbyder. Da rejsetiden til Las Vegas er relativ lang ville det være en skam ikke at nyde byen, når nu vi er der. Derfor har vi valgt at bestille flybilletter til Las Vegas med udrejse d. 8. november og hjemrejse d. 18. november. På den måde får vi tid til både arbejde og pleasure:-)

Vi har selvfølgelig lavet lidt ordentlig research på de billigste og bedste flybilletter til Las Vegas. Vores valg af flybilletter til Las Vegas stod mellem følgende:

Supersaver.dk
Pris: 3.727 kr.
Mellemlandinger: 2 (London Heathrow og Denver samt Los Angeles og London Heathrow)
Rejsetid: 15:41 t./16:11 t.
Flyselskab: British Airways og United Airlines

Seat24.dk
Pris: 6.284 kr.
Mellemlandinger: 1 Chicago
Rejsetid: 15:21 t./13:55 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

Flybilletten med Supersaver til Las Vegas er bare SUPER BILLIG - det er den suværent billigste flybillet til Las Vegas vi har set i meget lang tid. I første omgang blev vi lidt afskrækket af at flybilletten til Las Vegas indebar 2 mellemlandinger. Rejsetiden er dog yderst fornuftig, og samlet set er rejsetiden kun 3 timer længere end flybilletten til Las Vegas med SAS over Chicago.

Tidligere har London været lidt af et mareridt at komme igennem, men med indvielsen af den nye British Airways terminal 5 i London Heathrow går det meget lettere.

Da flybilletten til Las Vegas med British Airways er hele 2.500 kr. billigere end flybilletten med SAS, har vi valgt at bestille flybilletten til Las Vegas med British Airways hos Supersaver.dk.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Las Vegas.

Bestil den utroligt billige flybillet til Las Vegas hos Supersaver.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar