onsdag den 27. august 2008

What to do in San Francisco?

Som nævnt i indlægget om Fantastisk Hotel i San Francisco, vil vi nu fortælle lidt om vores højdepunkter på turen til San Francisco.

What to do in San Francisco?
Det afhænger naturligvis meget af hvad man har lyst til at lave, og nedenstående er nogle af de få ting vi synes var fede ved San Francisco.

Restauranter i San Francisco
Vi var ikke ude på nogle specielt fine restauranter i San Francisco, men vil alligevel nævne to restauranter hvor sammenhængen mellem kvalitet og pris var helt i top. Den første restaurant har vi glemt navnet på men den ligger på Powell St. i forlængelse af Sir Francis Drake Hotel ved Union Square. Maden var yderst fornuftig og priserne var meget rimelige. I skal nok forvente at der er en ventetid på 30-45 min. i weekenden, men her kan vi anbefale jer at tage en drink i hotel baren på Sire Francis Drake Hotel.

Den anden restaurant vi vil anbefale er Waterfront Restaurant ved Pier 7. Ikke nok med at maden var ganske fantastisk, både fisk og steaks, men udsigten fra Waterfront Restaurant udover San Francisco Bay er helt fantastisk. Madens kvalitet og den fantastiske beliggenhed taget i betragtning, er prisen på maden yderst rimelig.


Shopping i San Francisco
Vi shoppede kun 1 dag i San Francisco, så det var meget begrænset hvad vi fik købt. Dog fik vi handlet lidt i Levis butikken på Union Square, hvor et par Levis bukser kun koster 300 kr., så det er vel ca. 1/3 af prisen i Danmark.

Tæt på Union Square ligger én af Apples butikker i San Francisco. Butikken minder meget om Apples andre butikker, men er stadigvæk meget meget fin. Helt nøjagtigt finder i Apple butikken på 1 Stockton St., kun 5 min. fra Union Square.

På Market St. der ligger ligger lige ved Apple butikken, er der en lang række interessante butikker bl.a. andet Abercrombie and Fitch, American Eagle og mange andre.

På Market St. kan man også støtte Barack Obamas valgkamp ved at købe badges og klistermærker. Vi må dog sige at gutten der passede standen ikke var super entuisiastisk omkring, foto tilgår snarest.

Ture udenfor San Francisco
Vi kørte de obligatoriske ture langs Highway 1. Obligatorisk er måske et negativt ladet ord, men turene langs Highway 1 var fantastiske. Vi kan kun anbefale jer at køre Highway 1 tynd, der er utrolig smukt langs Stillehavskysten selv i diset vejr.

Carmel-By-The-Sea er en super idyllisk by. Der er præget af ro og huser nogle eksklusive boliger for Californiens overklasse. I Carmel-By-The-Sea spiste vi på Clint Eastwoods restaurant Hog's Breath Inn. Maden er ikke særlig spændende men der var super hyggeligt, og det er da ikke hver dag man spiser i Clintens baghave (eller næsten baghave).Før vi kom til Carmel-By-The-Sea stoppede vi i Pebble Beach og nød en fantastisk solnedgang ved Stillehavet. Det var næsten på højde med solnedgang i Florida Keys. De fleste forbinder nok Pebble Beach med en af verdens absolut golfbaner. Det er givetvis én af de absolut golfbaner i verden, vi har den stadigvæk til gode, men det er helt sikkert én af de golfbaner med den smukkeste belligenhed. Vi skal helt klart spille Pebble Beach næste gang vi er i nærheden.
Det var et par af højdepunkterne fra vores ferie i San Francisco og omegn. Der er mange flere men dem må I have tilgode til en anden dag. Det eneste der er sikkert er at San Francisco og de nærliggende kystområder er mindst et besøg værd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar