tirsdag den 26. august 2008

Ferie i San Francisco I

Vi har ikke skrevet indlæg de seneste par uger, men det skyldes at vi har holdt en velfortjent ferie. Ferien gik til San Francisco og vi kommer til at berette om flyrejserne samt højdepunkterne fra turen i de næste par indlæg.

Vi starter ud med at berette om flyrejsen København-San Francisco, en flyrejse der mildest talt var noget længere end de flyrejser vi normalt anbefaler her på redaktionen. Årsagen til den noget lange rejsetid, var at vi bestilte flybilletterne til San Francisco små 3 uger før afrejsen.

Flyrejsen til San Francisco gik over London og Dallas Ft. Worth, som I nok kan regne ud, er det bestemt ikke den korteste vej til San Francisco. Vi fløj fra København med British Airways kl. 07:50 og ankom til London Heathrow kl. 09:00. Turen til London med British Airways var fin, og som det eneste flyselskab København-Lonson serverer BA mad på turen uden ekstra betaling.

I London Heathrow ankom vi i den nye terminal 5 hvorfra vi skulle fragte os videre til terminal 3. Fra terminal 3 skulle vi med American Airlines til Dallas Ft. Worth med afgang kl. 12:50 - altså havde vi små 4 timers ventetid foran os. Ventetiden blev brugt på at snakke om løst og fast i den helt nye Rhubarb restaurant, hvor tiden gik nogenlunde fornuftigt.

Flyrejsen til Dallas med American Airlines var rigtig lang, rejsetiden var lige under 10 timer. Heldigvis var servicen som altid fornuftig, benpladsen fornuftig og i modsætning til turen i november var der en individuel skærm til alle. Desværre havde vi fået midterpladser, hvilket bestemt ikke kan anbefales, da man konstant generer sidemanden ved mindste lille bevægelse. Personligt havde jeg allieret mig med en super god bog, så rejsetiden var ikke så uudholdelig.

På trods af en fornuftig service hos American Airlines, var vi godt møre da vi ankom til Dallas kl. 16:50 lokal tid. "Heldigvis" havde vi små 3 timers ventetid i Dallas, der som alle andre amerikanske lufthavne er dødkedelig. Vi fik tiden til at gå med at stå i kø ved emmigration, vente på vores bagage, spise mad og kigge på mennesker. Da emmigration altid tager og bagage opsamling altid tager lang tid i USA, gik tiden heldigvis hurtigt.

3 timer efter vores ankomst til Dallas fløj vi videre med American Airlines til San Francisco, hvor vi efter en turbulent flyvetur landede kl. 20:50 lokal tid. Efter godt 24 timers rejse var vi endelig ankommet til San Francisco godt møre og klar til at hoppe i køjen.

På trods af den meget lange rejsetid gik det hele som smurt. Der var ingen nævneværdige forsinkelser og både British Airways leverede en fornuftigt service. På den oversøiske flyvning med American Airlines var benpladsen fornuftig, hvilket dog ikke var tilfældet på flyvningen fra Dallas til San Francisco. Her skulle man være et par numre mindre end os for at have god plads (og nej vi er ikke nogle kæmpe tykke mennesker).

Læs mere i Fantastisk Hotel i San Francisco.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar