tirsdag den 26. august 2008

Fantastisk Hotel i San Francisco.

Fortsat fra Ferie i San Francisco I

Fantastisk Hotel i San Francisco
Efter at være ankommet til San Francisco International, tog vi toget over til biludlejningen og hentede vores beskedne lejebil. Fra lufthavnen kørte vi direkte til vore hotel The Huntington Hotel and Nob Hill Spa beliggende på et af de højeste punkter i San Francisco. The Huntingtons beliggenhed gør at der er en fantastisk udsigt over San Francisco, hvilket man naturligvis først har rigtig glæde af når morgentågen er brændt af.


Hotelværelserne på The Huntington er meget lækre og meget store. Udover fortrinlige værelser byder Huntington også på en lækker restaurant hvor der hver aften bliver underholdt på restaurantens flygel/klaver. Det bedste ved The Huntington er dog den fantastiske service de yder her må vi især rose dørmanden, der er den mest professionelle og service mindede vi har set i faget. Da receptionen lavede rod i sagerne fiksede dørmanden med sit sublime overblik misæren på rekordtid.

Et sidste plus ved The Hungtington Hotel and Nob Hill Spa er den centrale beliggenhed. Fra hotellet er der små 10 min. gang til Union Square, China Town m.v.

Det eneste minus ved hotellet er prisen en overnatning i dobbeltværelse ligger på ca. $365, hvilket ikke er horribelt, men stadigvæk er dyrt efter amerikanske tilstande. Vi mener dog helt klart at The Huntington er prisen værd, om ikke andet så kan I overveje at holde romantisk weekend på The Huntington og så tage nogle billigere overnatninger andre dage.

På en skala fra 1-6 giver vi The Huntington Hotel and Nob Hill Spa en stor 5'er.

Læs om de mest interessante attraktioner i San Francisco.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar