torsdag den 29. november 2007

Hvad koster en flybillet til Key West?

Inspireret af vores ferie til Miami og Florida, har vi idag valgt at undersøge priserne på en flybillet til Key West, den sydligste af Florida Keys. Vores flybilletter til Miami kostede 4.250 kr. pr. stk. Med lidt held kan flybilletten til Miami købes 500-1.000 kr. billigere.

Det vi som flybillet nørder er interesserede i, er hvor meget dyrere det er at flyve det ekstra, korte, stykke fra Miami til Key West. Umiddelbart frygter vi at flybilletten bliver meget dyrere, hvis vi vælger at flyve til Key West frem for Miami. På den anden side plejer indenrigsflyvninger i USA at være ret billige.

Nedenstående finder I de 4 billigste danske udbydere af flybilletter til Key West.

Seat24.dk
Pris: 6.338 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: SAS/Delta Airlines

GoLeif.dk
Pris: 6.472 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: Delta Airlines

Travelstart.dk
Pris: 6.905 kr.
Mellemlandinger: 2/2
Flyselskab: Delta Airlines

MrJet.dk
Pris: 8.963 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: Delta Airlines/American Airlines

Seat24 er den klart billigste udbyder af flybilletter til Key West på det danske marked. Flybilletten til Key West koster her 6.338 kr. og er dermed 134 kr. billigere end hos GoLeif. Sammenligner vi besparelsen ved at vælge seat24 frem for MrJet, beløber den sig til hele 2.625 kr.

Sammenligner vi priserne på flybilletter til Key West med de priser vi fandt på flybilletter til Miami i vores tidligere undersøgelse. Viser det sig at en flybillet til Miami, er ca. 2.500 kr. billigere end en flybillet til Key West. Vi vil derfor helt klart anbefale jer at flyve til Miami, og derfra tage den smukke køretur ned til Key West, såfremt i har tiden til det.

tirsdag den 27. november 2007

Flybilletter til Østersund

Efter at have holdt ferie og underholdt lidt om ferien i Miami, Florida Keys og New York, vender vi idag tilbage til det der er bloggens formål, at finde billige flybilltter til læserne.

Østersund ligger ret høj oppe i Sverige, og er typisk et sted hvor man tager på skiferie. Da der i december til februar er meget mørkt og koldt i Østersund, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Østersund, i anden uge af marts, det der reelt er den første realistiske skiferie uge i Østersund.

De undersøgte flybilletter til Østersund er med udrejse d. 7. marts og hjemrejse igen d. 14. marts. Flybilletter til mellem og nordsverige, plejer at være relativt dyre, derfor er vi lidt spændt på priserne på flybilletter til Østersund.

Seat24.se fra Sturup
Pris: 1.700 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk fra København
Pris:1.744 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk fra København
Pris: 1.759 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk fra København
Pris: 1.774 kr.
Flyselskab: SAS

Travellink.com fra København
Pris: 1.834
Flyselskab: SAS

Som det ses ovenstående er det billigst at flyve til Østersund via Sturup lufthavnen i Malmø. For os danskere, er besparelsen på 44 kr. dog ikke værd at tage med. Dels koster en returbillet over Øresund 100+ kr. og dels bliver rejsetiden markant længere. For de danskere der bor i Sydsverige er det dog den perfekte løsning.

Travelstart er den billigste udbyder af flybilletter til Østersund fra København. Besparelse ift. MrJet er dog beskedne 15 kr., men det er vel værd at tage med. Vi er her jo for at finde den billigste flybillet til Østersund.

Vi er positivt overraskede over prisniveauet på flybilletter til Østersund, vi havde forventet at priserne på flybilletterne til Østerund, havde ligget 500-1.000 kr. højere.

søndag den 25. november 2007

Ferie i Miami, Florida Keys og New York - Del 2.

Dag 3-5, Key West og Key Largo

Køreturen til Key West

På dag 3 satte vi kursen fra Miami mod Key West, den sydligste af Florida Keys. Den første del af køreturen er rimelig kedelig men godt og vel halvvejs bliver køreturen nedover Florida Keys meget smuk, men udsigt over et fantastisk smukt blå-grønt hav, gamle orkan hærgede broer, mangrover m.m.

Fænomenal overnatning i Key West

I Key West havde vi bestilt overnatning via Hotels.comWeatherstation Inn (det er billigere at bestille på Hotels.com end direkte hos Weatherstation Inn). Hotellet ligger i et område der hedder Truman Annex. Hele området består af palme alléer hvor det ene smukke Colonial Style hus afløser det andet. Her føler man sig virkelig hensat til tidligere århundreder, og området er utrolig velegnet til Jer der ønsker en romantisk overnatning.

Weatherstation Inn er endnu et af de huse, indretningen af rummene er fuldstændig som man forventer i det øjeblik man ser huset. Huset er omgivet af en smuk have med tilhørene pool. Bidragene til den totale idyl var også et utrolig højt og personligt service niveau fra personalet. Skal I overnatte i Key West, må vi på det varmeste anbefale Jer at overnatte på Weatherstation Inn.

Key West, what to do?

Udover en fantastisk smuk solnedgang, som Key West er kendt for, og det fantastiske område omkring Truman Annex, er der ikke meget af interesse i Key West, det skulle da lige være at shoppe lidt i Ron Jons Surf Shop. Stedet er præget af en stærk turisme, hvor amerikanere i alle aldre tager ned og drikker sig ned fra morgen til aften. Der er mulighed for at dykke, snorkle og andre vandaktiviteter, men her er mulighederne langt bedre i Key Largo.

Overnatning i Key Largo

Efter at have brugt det meste af dagen i Key West, kørte vi op til Key Largo hvor vi overnattede på Largo Lodge. Largo Lodge var billigt ($95 pr. nat) men utrolig charmerende, belligende lige ned til vandet og fuldstændig omringet af palmer og tropiske planter. Værelset var i rimelig stand og nogen lunde rent. Hele lodge området var domineret af et rigt dyre og plante liv. Vidunderligt sted til en billig penge.

Snorkling i John Pennekamp Naturreservatet

De to dage vi tilbragte i Key Largo brugte vi primært på at snorkle i John Pennekamp, verdens største undervands naturpark. Den første dag to vi på en af parkens egne 3 timers snorkelture. Vejret var perfekt men det rev vi besøgte lå lidt dybt, så selv om vi så en masse spændende ting, kom vi ikke rigtig tæt på korallerne og fiskene. Ydermere præsterede vi som de eneste ikke at se hajer på revet.


På anden dagen tog vi en 5 timers tur med 3 stop, med et andet selskab. Igen var vejret helt perfekt og revene lå meget højere og vi kom dermed meget tæt på barracudaer og korallerne. Anden dagens tur var helt perfekt, og har I kun én dag vil vi anbefale jer at tage en 4-5 timers tur med flere stop.


Overnatning i Fort Lauderdale

Efter vores snorkeltur satte vi kursen mod Fort Lauderdale, hvorfra vi skulle flyve til New York næste dag. Hotellet, Lauderdale Beachside Hotel, var billigt og rigtig ulækkert. Hele badeværelset og soveværelset vrimlede med små loppe lignende insekter. Var det ikke fordi vi skulle afsted kl. 04.30 om morgenen, var vi flyttet til et andet hotel med det samme.

Efter en urolig nats søvn, tog vi afsted mod Fort Lauderdale kl. 04.30 om morgenen. Læs meget mere om turen til New York i næste indlæg.

Ferie i Miami, Florida Keys og New York - Del 1.

Efter en 14 dage lang ferie til Miami, Florida Keys og New York, er vi nu tilbage og klar til dagligt at opdatere bloggen igen. Dagens indlæg vil beskrive den første del af vores vores rejse samt komme med anbefalinger hvis I har planer om at rejse til Miami, Florida Keys el. New York.

Flyrejse til Miami
Vi rejste til Miami med American Airlines over London d. 10. november og hjem fra Miami d. 23. november med American Airlines over Madrid. Flyveturen til Miami gik smertefrit, men American Airlines har en rimelig gammel fly flåde, af nogenlunde samme standard som Delta Airlines, så ønsker I helt nye og moderne fly kan vi ikke anbefale at I flyver med American Airlines. Det var dog de klart billigst flybilletter til Miami, men udvalget var også begrænset, da vi bestilte flybilletterne ganske kort før afrejse.

Billeje Miami
I alle 13 dage vi var afsted havde vi lejet en mellemklasse bil. Normalt lejer vi hos Avis, men denne gang havde vi af uransagelige grunde reserveret en bil hos Thrifty. Det vil vi helt klart fraråde jer at gøre, den pris vi havde fået oplyst var markant lavere end den endelige pris, da der blev lagt et hav af skatter, afgifter og forsikringer oven i. Hos Avis gør de det samme, men her er det meget mere overskueligt. Vi valgte at betalte $5 per dag for et Sun Pass, der gør at man kan køre direkte gennem betalingsanlæggene, før det kan svare sig skal man dog køre rigtig meget hver dag. I stort set alle tilfælde vil vi fraråde jer at vælge Sun Pass, da I simpelthen ikke kommer til at bruge $5 på vejskat.

Overnatning 2 dage i Miami
De første to dage tilbragte vi på Miami South Beach, hvor vi via hotels.com havde bestilt overnatninger på Nassau Hotel på Collins Ave., 1 blok fra Ocean Drive. Hotellet var rigtig lækkert og rent, og beliggenheden var helt perfekt. Stranden er 2 minutters gang fra hotellet og Lincoln Road hvor der ligger et hav af gode shops og restauranter ligger 10 min. gang fra hotellet.

De første dage brugte vi på at shoppe, ligge på stranden samt på at planlægge vores videre rejse. Programmet for resten af ferien kom til at se ud som følger.

Dag 3: Key West - læs mere i Del 2.
Dag 4-5: Snorkling i Key Largo - læs mere i Del 2.
Dag 6-9: New York - læse mere i Del 3.
Dag 10-13: Miami igen - Læs mere Del 3.

onsdag den 7. november 2007

Narvik, den korteste vej til Riksgränsen.

Vi elsker at løbe på ski også gerne efter marts måned. I april og maj er skiforholdene i Alperne ofte ikke eksisterende eller meget ringe. Fortvivl ej, for Riksgränsen i Nordsverige tilbyder oftest formidable forhold på den årstid. De mørke iskolde dage er blevet erstattet af mildere temperaturer og dagslys.

Den letteste måde at komme til Riksgränsen på, er ved at flyve til Narvik for derefter at tage bil eller bus videre til Riksgränsen (afstand ca. 50 km.). For jer skielskere der ønsker ideelle skiforhold i april og maj, har vi fundet billige flybilletter til Narvik. Hvis I ønsker at leje bil, vil vi anbefale jer at leje den hos Avis, da de har fornuftige priser og biler der passer til de barske forhold.

Vi har undersøgt hvor I finder de billigste flybilletter til Narvik. De 4 billigste priser på flybilletter til Narvik vi viser nedenstående, er med udrejse d. 12. april og hjemrejse d. 19. april.

Travelstart.dk
Pris: 2.296 kr.
Antal mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 2.326 kr.
Antal mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS og Wideroe

MrJet.dk
Pris: 2.713 kr.
Antal mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS og Wideroe

Travellink.com
Pris: 2.803 kr.
Antal mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS

På alle flyvningerne til Narvik er der to mellemlandinger, én i Oslo og én i Bodø, så flybilletten til Narvik er identisk uanset hvor du køber den. Derfor har vi reelt kun prisen der afgør hvor vi anbefaler at I skal købe flybilletten til Narvik.

Da Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Narvik, vil vi anbefale at I bestiller billetten hos Travelstart. Prisforskellen mellem Travelstart og Supersaver, er beskedne 30 kr., mens prisforskellen mellem Travelstart og MrJet er hele 417 kr. Ved at vælge Travelstart, kan I altså hurtigt spare flere hundrede kroner på flybilletten til Narvik.

Håber I kommer til at nyde turen til Narvik og ikke mindst Riksgränsen.

tirsdag den 6. november 2007

Flybillet Til Eksotiske Madagascar

Vi slutter aftenens undersøgelser af med at undersøge hvor I kan finde de billigste flybilletter til smukke og eksotiske madagascar. Vores undersøgelse tager udgangspunkt i en flybillet til Madagascar med udrejse d. 15. februar og hjemrejse d. 29. februar.

Før undersøgelsen havde vi en forvetning om at flybilletten til Madagascar ville koste ml. 8.000 kr. og 12.000 kr., og nok endda i den øverste del af intervallet. Nedenstående viser vi hvor I kan købe de billigste flybilletter til Madagascar. Udover prisen viser vi også hvor mange mellemlandinger der er under vejs, samt hvilket flyselskab I skal flyve til Madagascar med.

Travelstart.dk
Pris: 10.689 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

Seat24.dk
Pris: 10.764 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways/SAS/South African Airways

Travellink.com
Pris: 10.793 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

GoLeif.dk
Pris: 10.987 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: British Airways/SAS/South African Airways

MrJet.dk
Pris: 12.925 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: Air France/Air Mauritius

Travelstart er endnu engang den billigste udbyder, denne gang af flybilletter til Madagascar. Hos Travelstart koster flybilletten til Madagascar 10.689 kr., hvilket er 75 kr. billigere end næstbilligste udbyder. De to efterfølgende udbydere tilbyder de samme flybilletter til Madagascar og her er prisen højere.

MrJet er den dyreste af de 5 udvalgte udbydere af flybilltter til Madagascar. Flybilletten til Madagascar hos MrJet koster 12.925 kr. og er dermed 2.236 kr. dyrere. Flybilletten hos MrJet indebærer dog at der kun er 1 mellemlanding på vej til Madagascar, mens der på vejen hjem er 2 som tilfældet er det hos de andre udbydere.

Som det var tilfældet i vores undersøgelse tidligere idag, er det igen et valg ml. den billigste flybillet til Madagascar, eller en 2.236 kr. dyrere flybillet hvor der totalt er 3 mellemlandinger mod 4 hvis I vælger den billigste flybillet.

I modsætning til tidligere, vil vi vælge at købe den billigste flybillet til Madagascar, da vi ikke mener 1 sparet mellemlanding er 2.236 kr. værd, slet ikke på vejen ud. Vores anbefaling er derfor helt klar, køb flybilletten til Madagascar hos Travelstart.

Billige Flybilletter til New Orleans

Efter at være blevet totalt oversvømmet under orkanen Katrinas hærgen i slutningen af august 2005, er New Orleans så småt ved at komme ovenpå igen. Vi har altid godt kunne tænke os at besøge New Orleans, ikke så meget på grund af Mardi Gras, men mere for at opleve stemningen i den klassiske sydstats by.

Udover alle de ting selve New Orleans byder på, er det et rigtig godt udgangspunkt for en rundrejse i den sydlige del af USA. Ved at køre mod vest kommer man til Texas, hvor Houston, Dallas og Austin ligger inden for rimelig køre afstand. Vælger man at køre mod øst kommer man til Mississippi, Alabama og Florida, hvor vi kan anbefale en køretur langs kysten.

Vi har undersøgt hvor I kan købe de biligste flybilletter til New Orleans med udrejse d. 14 marts og hjemrejse d. 28. marts. På det tidspunkt vil det være tidlig sommer i den sydlige del af USA, og I vil kunne færdes i shorts, t-shirt og sandaler.

Nedenstående har vi valgt at vi de 5 udbyder der tilbyder de billigste flybilletter til New Orleans. Udbyderne er rangeret kronologisk med den billiste udbyder af flybilletter til New Orleans øverst.

Travelstart.dk
Pris: 5.352 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: United Airlines

Seat24.dk
Pris: 5.382 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: United Airlines

GoLeif.dk
Pris: 5.397 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: United Airlines

Travellink.com
Pris: 5.531 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic

MrJet.dk
Pris: 5.740 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/United Airlines

Der er tre udbydere af flybilletter til New Orleans der pris mæssigt skiller sig ud fra resten. Prisforskellen fra den billigste udbyder af flybilletter til New Orleans, Travelstart, og nr. 3 GoLeif er kun 45 kr. Prisforskellen ml. Travelstart og Travellink og MrJet er derimod mere markant, da der her er hhv. 179 kr. og 388 kr. at spare ved at vælge Travelstart frem for de to.

De fire billigste udbydere af flybilletter til New Orleans, tilbyder alle flyvninger hvor der er 2 mellemlandinger både på vej ud og hjem, hvilket gør at der reelt ikke er forskel på de 4 flybilletter til New Orleans. MrJets tilbud adskiller sig lidt fra de andre ved at kun have 1 mellemlanding både ud og hjem.

I vores øjne er det et spørgsmål ml. at vælge den billigste flybillet til New Orleans el. den flybillet til New Orleans med færrest mellemlandinger. Det kommer ganske enkelt ned til, om I mener det er værd at betale 388 kr. ekstra for at undgå en ekstra mellemlanding hver vej. Vi vil helt sikkert vælge MrJets flybillet til New Orleans, da vi sætter stor pris på en smidig rejse.

Mikkel Kessler og Cardiff

Dagens indslag er af lidt anderledes natur og omhandler vores weekend.

Sammen med ca. 2.000 andre danskere var vi en tur i Cardiff for at se Mikkel Kesslers kamp mod Joe Calzaghe. Desværre blev det, som alle ved, en rimelig klar sejr til Joe Calzaghe.

Vi var 3 gutter der tog flyet til Stansted. Fra Stansted kørte vi i vores lejede bil til Swansea hvor vi overnattede på en vens pub. Aftenen blev selvfølgelig brugt på at smage de lokale specialiteter og spille lidt på heste.

Lørdag tog vi en taxa til Cardiff og slog os ned på en pub ved 15 tiden. Her kom vi snak med en masse lokale, der latterliggjorde os for at tro på Mikkel Kessler. Efter at have suget godt igennem og spist noget junk food, begav vi os mod stadion ved 21-tiden. Her mødte vi et hav af danskere der utrolig nok var mere overrislede end os.

Vi fortsatte vores tætte drikkeri frem til kampstart kl. 01.30 (vi havde naturligvis købt godt ind i baren som lukkede kl. 00.00). Da kampen startede satte vi os på vores sæder på 5 række. Mikkel Kessler fik en god start og vi skreg og jublede, mens de lokale gav os skumle blikke. Heldigvis for vores helbred endte det med at Super Joe Calzaghe vandt. Tilskuerne gik helt amok de sidste runder og fik latterligtgjort os tre danske tosser i stor stil.

Efter kampen var vi trætte af at se Mikkel Kessler få Walisiske ørenfigner, så vi besluttede os for at lade Waliserne feste for sig selv.

Vi håber at Mikkel Kessler hurtigt er tilbage i ringen og snart kan udfordre store boksenavne igen.

torsdag den 1. november 2007

BILLIGE FLYBILLETTER Åbner International Blog

Efter at have serviceret vores danske læsere med at finde billige flybilletter til hele verden, har vi valgt at udvide vores service til et internationalt publikum. Derfor har vi idag lanceret en ny blog, Flights World.

Formålet med bloggen er at finde billige flybilletter fra hele verden til hele verden. Bloggen er på engelsk og vil fokusere på flyrejser fra destinationer i engelsk talende lande til hele verden.

Udvidelsen af vores aktiviteter kommer ikke til at berøre vores danske blog, men vil forhåbentlig bidrage til en forbedring af kvaliteten i vores indlæg.

I finder Flights World bloggen på http://flightsworld.blogspot.com/.

De Billigste Flybilletter Til Mumbai - Fra 5.457 kr.

Vores kendskab til Indien og ikke mindst Mumbai er yderst begrænset, men da Indien er et af verdens mest folkerige lande, og vi endnu ikke har lavet én enste undersøgelse af flybilletter til Indien, synes vi det er på tide.

Formålet med vores lille undersøgelse er at vise vores læsere, hvor I kan købe de billigste flybilletter til Mumbai. I undersøgelsen medtager vi pris, antal mellemlandinger og hvilket flyselskab der flyves med til Mumbai.

De undersøgte flybilletter til Mumbai er med udrejse d. 11. januar og hjemrejse igen d. 19. januar.

Resultaterne af vores lille undersøgelse af flybilletter til Mumbai, er vist i kronologisk rækkefølge med den billigste udbyder af flybilletter til Mumbai øverst.

Expedia.com
Pris: 5.457 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Swiss International Airlines/Austrian Airlines

GoLeif.dk
Pris: 5.874 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Jet Airways

BigTravel
Pris: 5.964 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Jet Airlines

Doodle.se
Pris: 6.098 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: India Airlines

GoToGate
Pris: 6.247 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Expedia tilbyder de billigste flybilletter til Mumbai og er 417 kr. billigere end næstebilligste udbyder GoLeif.dk. Hvis I køber flybilletten til Mumbai hos Expedia, flyves der med Swiss International Airlines ud og Austrian Airlines hjem. På vejen vil der, som det er tilfældet med alle flybilletterne til Mumbai i top 5, være én mellemlanding.

Efter vores overbevisning er Expedias flybilletter til Mumbai den klart bedste handel. Prisen er lavest, der flyves med gode flyselskaber og rejsetiden er identisk med de andre udbyderes flyrejser til Mumbai.

Flybilletter til Juneau

Efter vores polarundersøgelse af flybilletter til Svalbard laver vi en hurtig undersøgelse af en destination af samme type. Det vi undersøger er nemlig hvor I finder de billigste flybilletter til Juneau, hovedstaden i delstaten Alaska. Alaska er staten helt oppe i det nordvestlige hjørne af Nordamerika.

Juneau er en lille by med lige over 30.000 indbyggere, men man rejser ikke dertil for storby oplevelser men for at komme tæt på den storslåede natur.

Vi er udemærket klar over at vi henvender os til meget få mennesker, men vi håber at I får glæde af vores lille undersøgelse af flybilletter til Juneau. Vores undersøgelse af flybilletter til Juneau tager udgangspunkt i udrejse d. 7. marts og hjemrejse d. 21. marts.

Grundet vores meget begrænsede kendskab til Juneau, har vi ikke rigtig nogle forventninger til prislejet på flybilletter til Juneau, men vi skyder på en pris ml. 8.000 kr. og 10.000 kr.

Herunder har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Juneau i kronologisk rækkefølge med den billigste udbyder øverst.

Doodle.se
Pris: 7.086 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Delta

GoToGate
Pris: 7.232 kr
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Delta

FlygTorget.se
Pris: 7.232 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Delta

GoLeif.dk
Pris: 7.251 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Delta

Supersaver.dk
Pris: 7.306 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Delta

Vores forventning vedrørende prisen på flybilletter til Juneau, er heldigvis blevet gjort til skamme. Den billigste flybillet til Juneau kan købes for 7.086 kr. hos Doodle, og det er næsten 1.000 kr. billigere end vores lave bud.

I vores øjne er det en yderst rimelig pris for en flybillet til så fjernt beliggende og isoleret destination som Juneau. Netop den fjerne beliggenhed, betyder også at I skal påberegne lang rejsetid for at nå frem til Juneau. Under vores undersøgelse har vi fundet ud af at rejsetiden ligger mellem 20 og 35 timer, men det er vel passende når nu man rejser ud i det smukke og storslåede Nordamerikanske wilderness.