torsdag den 1. november 2007

De Billigste Flybilletter Til Mumbai - Fra 5.457 kr.

Vores kendskab til Indien og ikke mindst Mumbai er yderst begrænset, men da Indien er et af verdens mest folkerige lande, og vi endnu ikke har lavet én enste undersøgelse af flybilletter til Indien, synes vi det er på tide.

Formålet med vores lille undersøgelse er at vise vores læsere, hvor I kan købe de billigste flybilletter til Mumbai. I undersøgelsen medtager vi pris, antal mellemlandinger og hvilket flyselskab der flyves med til Mumbai.

De undersøgte flybilletter til Mumbai er med udrejse d. 11. januar og hjemrejse igen d. 19. januar.

Resultaterne af vores lille undersøgelse af flybilletter til Mumbai, er vist i kronologisk rækkefølge med den billigste udbyder af flybilletter til Mumbai øverst.

Expedia.com
Pris: 5.457 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Swiss International Airlines/Austrian Airlines

GoLeif.dk
Pris: 5.874 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Jet Airways

BigTravel
Pris: 5.964 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Jet Airlines

Doodle.se
Pris: 6.098 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: India Airlines

GoToGate
Pris: 6.247 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Expedia tilbyder de billigste flybilletter til Mumbai og er 417 kr. billigere end næstebilligste udbyder GoLeif.dk. Hvis I køber flybilletten til Mumbai hos Expedia, flyves der med Swiss International Airlines ud og Austrian Airlines hjem. På vejen vil der, som det er tilfældet med alle flybilletterne til Mumbai i top 5, være én mellemlanding.

Efter vores overbevisning er Expedias flybilletter til Mumbai den klart bedste handel. Prisen er lavest, der flyves med gode flyselskaber og rejsetiden er identisk med de andre udbyderes flyrejser til Mumbai.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar