torsdag den 1. november 2007

Flybilletter til Juneau

Efter vores polarundersøgelse af flybilletter til Svalbard laver vi en hurtig undersøgelse af en destination af samme type. Det vi undersøger er nemlig hvor I finder de billigste flybilletter til Juneau, hovedstaden i delstaten Alaska. Alaska er staten helt oppe i det nordvestlige hjørne af Nordamerika.

Juneau er en lille by med lige over 30.000 indbyggere, men man rejser ikke dertil for storby oplevelser men for at komme tæt på den storslåede natur.

Vi er udemærket klar over at vi henvender os til meget få mennesker, men vi håber at I får glæde af vores lille undersøgelse af flybilletter til Juneau. Vores undersøgelse af flybilletter til Juneau tager udgangspunkt i udrejse d. 7. marts og hjemrejse d. 21. marts.

Grundet vores meget begrænsede kendskab til Juneau, har vi ikke rigtig nogle forventninger til prislejet på flybilletter til Juneau, men vi skyder på en pris ml. 8.000 kr. og 10.000 kr.

Herunder har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Juneau i kronologisk rækkefølge med den billigste udbyder øverst.

Doodle.se
Pris: 7.086 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Delta

GoToGate
Pris: 7.232 kr
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Delta

FlygTorget.se
Pris: 7.232 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Delta

GoLeif.dk
Pris: 7.251 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Delta

Supersaver.dk
Pris: 7.306 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Delta

Vores forventning vedrørende prisen på flybilletter til Juneau, er heldigvis blevet gjort til skamme. Den billigste flybillet til Juneau kan købes for 7.086 kr. hos Doodle, og det er næsten 1.000 kr. billigere end vores lave bud.

I vores øjne er det en yderst rimelig pris for en flybillet til så fjernt beliggende og isoleret destination som Juneau. Netop den fjerne beliggenhed, betyder også at I skal påberegne lang rejsetid for at nå frem til Juneau. Under vores undersøgelse har vi fundet ud af at rejsetiden ligger mellem 20 og 35 timer, men det er vel passende når nu man rejser ud i det smukke og storslåede Nordamerikanske wilderness.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar