tirsdag den 27. november 2007

Flybilletter til Østersund

Efter at have holdt ferie og underholdt lidt om ferien i Miami, Florida Keys og New York, vender vi idag tilbage til det der er bloggens formål, at finde billige flybilltter til læserne.

Østersund ligger ret høj oppe i Sverige, og er typisk et sted hvor man tager på skiferie. Da der i december til februar er meget mørkt og koldt i Østersund, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Østersund, i anden uge af marts, det der reelt er den første realistiske skiferie uge i Østersund.

De undersøgte flybilletter til Østersund er med udrejse d. 7. marts og hjemrejse igen d. 14. marts. Flybilletter til mellem og nordsverige, plejer at være relativt dyre, derfor er vi lidt spændt på priserne på flybilletter til Østersund.

Seat24.se fra Sturup
Pris: 1.700 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk fra København
Pris:1.744 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk fra København
Pris: 1.759 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk fra København
Pris: 1.774 kr.
Flyselskab: SAS

Travellink.com fra København
Pris: 1.834
Flyselskab: SAS

Som det ses ovenstående er det billigst at flyve til Østersund via Sturup lufthavnen i Malmø. For os danskere, er besparelsen på 44 kr. dog ikke værd at tage med. Dels koster en returbillet over Øresund 100+ kr. og dels bliver rejsetiden markant længere. For de danskere der bor i Sydsverige er det dog den perfekte løsning.

Travelstart er den billigste udbyder af flybilletter til Østersund fra København. Besparelse ift. MrJet er dog beskedne 15 kr., men det er vel værd at tage med. Vi er her jo for at finde den billigste flybillet til Østersund.

Vi er positivt overraskede over prisniveauet på flybilletter til Østersund, vi havde forventet at priserne på flybilletterne til Østerund, havde ligget 500-1.000 kr. højere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar