torsdag den 29. november 2007

Hvad koster en flybillet til Key West?

Inspireret af vores ferie til Miami og Florida, har vi idag valgt at undersøge priserne på en flybillet til Key West, den sydligste af Florida Keys. Vores flybilletter til Miami kostede 4.250 kr. pr. stk. Med lidt held kan flybilletten til Miami købes 500-1.000 kr. billigere.

Det vi som flybillet nørder er interesserede i, er hvor meget dyrere det er at flyve det ekstra, korte, stykke fra Miami til Key West. Umiddelbart frygter vi at flybilletten bliver meget dyrere, hvis vi vælger at flyve til Key West frem for Miami. På den anden side plejer indenrigsflyvninger i USA at være ret billige.

Nedenstående finder I de 4 billigste danske udbydere af flybilletter til Key West.

Seat24.dk
Pris: 6.338 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: SAS/Delta Airlines

GoLeif.dk
Pris: 6.472 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: Delta Airlines

Travelstart.dk
Pris: 6.905 kr.
Mellemlandinger: 2/2
Flyselskab: Delta Airlines

MrJet.dk
Pris: 8.963 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: Delta Airlines/American Airlines

Seat24 er den klart billigste udbyder af flybilletter til Key West på det danske marked. Flybilletten til Key West koster her 6.338 kr. og er dermed 134 kr. billigere end hos GoLeif. Sammenligner vi besparelsen ved at vælge seat24 frem for MrJet, beløber den sig til hele 2.625 kr.

Sammenligner vi priserne på flybilletter til Key West med de priser vi fandt på flybilletter til Miami i vores tidligere undersøgelse. Viser det sig at en flybillet til Miami, er ca. 2.500 kr. billigere end en flybillet til Key West. Vi vil derfor helt klart anbefale jer at flyve til Miami, og derfra tage den smukke køretur ned til Key West, såfremt i har tiden til det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar