onsdag den 29. august 2007

Billige Flybilletter Til Beijing Med KLM

Her på redaktionen har vi aldrig været i Kina, men har efterhånden hørt en masse godt om Kina. Derfor vil vi benytte lejligheden til at finde billige flybilletter til Beijing, da vi har hørt det skulle være den mest interessante kinesiske by.

Vi har ingen idé om hvornår det er godt at besøge Beijing, så derfor har vi valgt nogle tilfældige datoer. Disse kan sagtens bruges som indikatorer på hvor I finder de billigste flybilletter til Beijing. Uanset er det et godt tidspunkt for juleshopping og mulighederne for at shoppe skulle efter sigende være uanede i Beijing.

Vores undersøgelse tager udgangspunkt i udrejse til Beijing d. 9. november og hjemrejse til Danmark d. 17. november. De fem billigste flybilletter til Beijing på de valgte datoer finder I her:

KLM.com

Pris: 4.670 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

GoLeif.dk
Pris: 4.676 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 4.680 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

Supersaver.dk
Pris: 4.788 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

Seat24.dk
Pris: 4.796 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

De billigste flybilletter til Beijing kan købes direkte hos KLM som er flyselskabet der står for transporten uanset hvem af de fem billigste udbydere I vælger. På trods af en beskeden prisforskel på 126 kr., kan det naturligvis bedst betale sig at købe flybilletten til Beijing direkte hos KLM.

Ønsker I at flyve til Beijing med et andet flyselskab end KLM er det billigste alternativ SAS. Her kan I flyve direkte til Beijing og flybilletten koster 5.158 kr. Vi synes at begge alternativer giver en rigtig god value for money. For os er der som altid en hvis værdi i ikke at skulle mellemlande, men vi kunne sagtens finde på at vælge begge flybilletter til Beijing.

Spar Penge På Flybilletter Til Lissabon

Forestil jer slutningen af oktober, forestil jer Danmark og slut så af med at forestil jer vejret. Nej, det kan umuligt være godt. Vi nærmer os vinteren og med al sandsynlighed blæser og regner det kraftigt.

For at bedre kunne overskue den danske vinter foreslår vi at I tager en uge til Portugal i slutningen af oktober. For at gøre det mere overskueligt for jer, har vi fundet de absolut billigste flybilletter til Lissabon. På de billige flybilletter vi har fundet til Lissabon er der udrejse d. 22. oktober og hjemrejse d. 28 oktober.

Vi har listet de 5 billigste flybilletter til Lissabon her:

Travelstart.dk

Pris: 1.916 kr.
Mellemlanding: 1 / Paris
Flyselskab: Air France

KLM.com
Pris: 1.916 kr.
Mellemlanding: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

MrJet.dk
Pris: 1.980 kr.
Mellemlanding: 1 / Amsterdam
Flyselskab: Air France

Seat24
Pris: 1.980 kr.
Mellemlanding: 1 / Amsterdam / Paris
Flyselskab: Air France / KLM

Flyprice.dk
Pris: 2.032 kr.
Mellemlanding: 1 / Amsterdam
Flyselskab: Air France

Som I kan se har Travelstart de billigste flybilletter til Lissabon med Air France. I kan spare 116 kr. ved at købe flybilletten til Lissabon hos Travelstart.dk frem for hos Flyprice.dk.

Alle de flybilletter vi har fundet til Lissabon er med 1 mellemlanding i forskellige europæiske byer. På så relativt kort en flyvning, kan det virke lidt overflødigt at mellemlande, og det giver da også en noget længere rejsetid.

Til jer der gerne vil flyve direkte til Lissabon, finder I den billigste flybillet til Lissabon hos TAP. Her koster den direkte flybillet til Lissabon 2.720 kr. - altså 800 kr. mere end hvis I tager en mellemlanding. Vi ville nok vælge den direkte flybillet til Lissabon og dermed have en kortere rejsetid, men har man god tid og er tålmodig er der en stor besparelse ved at tage en mellemlanding til Lissabon.

fredag den 24. august 2007

Lavpris Flybilletter Til Rom

Da vi er blevet endnu mere deprimerede over den dårlige danske sommer, fortsætter vi vores søgen efter billige flybilletter til Sydeuropa i efteråret. I dag har vi undersøgt markedet for billige flybilletter til Rom i oktober. Mens vinteren nærmer sig i Danmark, er vejret stadigvæk dejlig lunt i Rom.

Som I ved har Rom en masse at byde på. Der er et fantastisk kulturliv, gode butikker og fantastiske resturanter.

Vores priseksempel er med udrejse d. 22. oktboer og hjemrejse d. 28. oktober, så I kan se frem til en dejlig uge i Rom. De 5 billigste flybilletter til Rom, finder I her:

Flyairone.it
Pris: 1.474 kr.
Flyselskab: AirOne

GoLeif.dk
Pris: 1.612 kr.
Flyselskab: AirOne

Supersaver.dk
Pris: 1.640 kr.
Flyselskab: AirOne

MrJet.dk
Pris: 1.676 kr.
Flyselskab: AirOne

Travellink.com
Pris: 1.688 kr.
Flyselskab: AirOne

Det er hos AirOne.it at I finder de billigste flybilletter til Rom på de valgte rejsedatoer. Ved at vælge en anden udbyder af de eksakt samme flybilletter til Rom bliver prisen 140 - 200 kr. dyrere. I dette tilfælde vil vi klart anbefale at bestille flybilletterne til Rom direkte hos AirOne.

Ønsker i at flyve med et andet flyselskab på de pågældende datoer, er Brussels Airlines det billigste alternativ til Rom. Her bliver prisen på flybilletten til Rom 1.752 kr. og må samtidig kalkulere med længere rejsetid, da det indebærer en mellemlanding i Bruxelles.

onsdag den 22. august 2007

Flybillet Til Costa Brava Fra 462 kr.

Efter en middelmådig dansk sommer, er vi her på redaktionen rigtig solhungrene. I vores søgen efter billige flybilletter til Syderuopa, faldt vi over nogle ekstremt billige flybilletter til Costa Brava ved Barcelona i midten af oktober. Mens vejret i oktober sjældent er godt i Danmark er vejret i Nordspanien stadigvæk varmt og solrigt.

Flybilletterne til Costa Brava kan købes helt ned til 462 kr. og her er skatter og afgifter inkluderet i prisen. Vi de billige flybilletter til Costa Brava ho Ryanair og valgte udrejse d. 8 oktober og hjemrejse d. 14 oktober. På den måde har vi en hel uge i Costa Brava til at nyde det gode vejr og den lækre lokale mad.

De billige flybilletter til Costa Brava kan kun købes ved udrejse fra Sturup lufthavnen ved Malmö. Derfor skal der inkalkuleres lidt ekstra rejsetid og -udgifter i transport til og fra Malmö. Fra København koster den billigste flybillet direkte til Barcelona på de samme rejsedatoer 1.724 kr. Ved at rejse fra Sturup sparer I altså omkring 1.000 kr. pr. flybillet til Costa Brava, for en hel familie bliver det rigtig mange penge og er sandsynligvis den lille ekstra rejsetid værd.

mandag den 20. august 2007

Spar Penge På Flybilletter Til Malaga

Sol og varme i November, det trænger vi alle til. Derfor har vi fundet de billigste flybilletter til Malaga. Der er mange penge at spare på flybilletten til Malaga, men det betyder også en mellemlanding i Madrid.

Nedenstående viser vi de 5 billigste flybilletter til Malaga med udrejse d. 5. november og hjemrese d. 12. november. Derefter undersøger vi hvor I finder de billigste direkte flybilletter til Malaga.

De 5 billigste flybilletter til Malaga findes her:

Travelstart.dk
Pris: 1. 444 kr.
Mellemlanding: 1 / Madrid
Flyselskab: Iberia

GoLeif.dk
Pris: 1. 444 kr.
Mellemlanding: 1 / Madrid
Flyselskab: Iberia

Seat24.dk
Pris: 1. 506 kr.
Mellemlanding: 1 / Madrid
Flyselskab: Iberia

MrJet.dk
Pris: 1. 506 kr.
Mellemlanding: 1 / Madrid
Flyselskab: Iberia

Supersaver.dk
Pris: 1. 510 kr.
Mellemlanding: 1 / Madrid
Flyselskab: Iberia

Som det fremgår har Travelstart.dk og GoLeif.dk de billigste flybilletter til Malaga. Flybilletterne til Malaga er med Iberia over Madrid.

Ønsker I at flyve direkte til Malaga, findes den billigste direkte flybillet til Malaga hos Sterling. Her koster flybilletten til Malaga 1.927 kr. - godt 500 kr. mere end den billigste flybillet over Madrid.

For vores vedkommende, ville vi nok vælge den direkte rute på trods af merprisen, da rejsetiden bliver 2-3 timer kortere hver vej. Om I vil gøre det samme er helt op til jer, nu er I informeret om mulighederne.

Billige Flybilletter London - Spar 500 kr.

Juleshopping i London? Vi har fundet de absolut billigste flybilletter til London i december.

London er en fantastisk by uanset årstid og julen er igen undtagelse. London byder nok på noget af det mest storslåede og ekstravagante juleshopping. Skulle I have behov for en slapper fra alt shopperiet kan vi varmt anbefale en five o'clock tea på The Ritz eller et show i West End.

Der er i hvert fald ingen undskyldninger, for vi har fundet de absolut billigste flybilletter til London i december. Hver opmærksom på at der er tale om forskellige ankomstlufthavne, og transporttiden afhænger meget af hvor i London i bor.

Uanset, så får I her de 5 billigste flybilletter til London i december:

Easyjet.com
Pris: 591 kr.
Ankomstlufthavn: Stansted
Flyselskab: Easyjet

Sterling.dk
Pris: 950 kr.
Ankomstlufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling

Flyprice.dk
Pris: 1.004 kr.
Ankomstlufthavn: Stansted
Flyselskab: Sterling

Pris:1.020 kr.
Ankomstlufthavn: Stansted
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 1.044 kr.
Ankomstlufthavn: Stansted
Flyselskab: Air Berlin

Som I kan se er der hurtigt 500 kr. at spare på flybilletten til London i december. Vælger I Easyjet får i den klart billigste flybillet til London - det kan vist ikke gøres meget billigere.

I vores øjne er det en rigtig vaskeægte lavpris flybillet til London, så har I planer om at juleshoppe i London, vil vi varmt anbefale at I får booket flybilletten NU!

søndag den 19. august 2007

Flybilletter Til New York

Juleshopping i New York i december? Vi har i hvert faldt fundet de absolut billigste flybilletter til New York i december måned. Vi antager at 4 dage er nok til at finde julegaverne til hele familien, hvis ikke, skyldes det nok at I har ladet jer lokke af New Yorks mange andre muligheder.

Vi har fundet nogle utroligt billige flybilletter til New York i December, så der er absolut ingen grund til ikke at booke flybilletten til New York og komme afsted. Vi har fundet de 6 udbydere af flybilletter til New York, hvor I kan købe en retur billet for under 3.000 kr. Vi har valgt udrejse d. 5. december og hjemrejse d. 9 december.

GoLeif.dk
Pris: 2.656 kr.
Flyselskab: United Airlines / Lufthansa

Travelstart.dk
Pris: 2.656 kr.
Flyselskab: United Airlines

Seat24.dk
Pris: 2.748 kr.
Flyselskab: Lufthansa / United Airlines

Travellink.com
Pris: 2.758 kr.
Flyselskab: United Airlines / Lufthansa

Flyprice.dk
Pris: 2.802 kr.
Flyselskab: United Airlines

BigTravel.dk
Pris: 2.866 kr.
Flyselskab: United Airlines

Vi er lidt overrasket over de utroligt lave priser på flybilletter til New York. Det er uden tvivl de billigste priser på Flybilletter til New York vi har set i lang tid. Hvis I skynder jer at booke flybilletterne nu, har I hurtigt sparet et par tusinde kroner, der enten kan bruges på et ektra lækkert hotel eller lidt flere julegaver.

Super Billige Flybilletter Til Dubai

Da vi her på redaktionen skal ned og se Dubai Dessert Classic golfturneringen i slutningen af januar starten af februar, har vi naturligvis undersøgt og bestilt de billigste flybilletter til Dubai. Fra en lang række venner har vi hørt at det skulle være en fantastisk event.

Turneringen løber af staben fra torsdag d. 31 januar til søndag d. 3 februar. Vi har valgt at rejse til Dubai et par dage før turneringsstart og hjem igen mandag d. 4 februar. Vi fandt de billigste flybilletter til Dubai her:

GoLeif.dk
Pris: 3.576 kr.
Mellemlandinger: 1 / Istanbul
Flyselskab: Turkish Airliens

Travelstart.dk
Pris: 3.578 kr.
Mellemlandinger: 1 / Istanbul
Flyselskab: Turkish Airliens

Travelstart.dk
Pris: 3.684 kr.
Mellemlandinger: 1 / Istanbul
Flyselskab: Turkish Airliens / Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 3.690 kr.
Mellemlandinger: 1 / Istanbul
Flyselskab: Turkish Airlines

MrJet.dk
Pris: 3.710 kr.
Mellemlandinger: 1 / Istanbul
Flyselskab: Turkish Airlines

Vi valgte den billigste flybillet til Dubai hos GoLeif.dk med Turkish Airlines. Det var første gang vi har booket flybillet hos GoLeif.dk og det bliver første gang vi skal flyve med Turkish Airlines, så det er lidt et jomfru-projekt for os.

Booking af flybilletten til Dubai hos GoLeif.dk forgik som forventet smertefrit, det er en rimelig enkel e-shop de har. Nu glæder vi os til at afprøve Turkish Airlines i januar og skal nok vende tilbage med et indlæg eller to om turen.

Den billigste flybillet til Dubai med et andet flyselskab end Turkish Airlines er med Swiss hos ebookers.com. Her koster flybilletten til Dubai 4.340 kr., hvilket også er meget billigt. Sidste år undersøgte vi priserne til Dubai på samme tidspunkt og her var billetpriserne generelt 1.000 - 1.500 kr. dyrere.

Dubai er virkelig blevet overkommeligt prismæssigt, og det skulle efter sigende være helt fantastisk. Vi glæder os i hvert fald rigtig meget.

fredag den 17. august 2007

Flybilletter Til Smukke Wien

Her på redaktionen er vi vilde med smukke Wien og derfor undersøger vi priserne på flybilletter til Wien. Da det måske er lige i overkanten at bruge en hel uge i Wien, undersøger vi priserne på flybilletter til en forlænget weekend i Wien.

Vi risikerer at det er blevet koldt i oktober og derfor tager vi en forlænget weekend til smukke Wien i september. Nedenstående flybilletter til Wien er med udrejse torsdag d. 20. september og hjemrejse til København d. 23. september.

De 5 billigste flybilletter til Wien på de valgte datoer er listet nedenstående:

Travelstart.dk

Pris: 1.438 kr.
Flyselskab: Austrian Airlines

aua.com
Pris: 1.490 kr.
Flyselskab: Austrian Airlines

MrJet
Pris: 1.500 kr.
Flyselskab: Austrian Airlines

Travellink.com
Pris: 1.514 kr.
Flyselskab: Austrian Airlines

Flyprice.dk
Pris: 1.550 kr.
Flyselskab: Austrian Airlines

De billigste billetter til Wien finder I på Travelstart.dk og de er 100 kr. billigere end Flyprice på 5. pladsen. Alle de billigster flybilletter til Wien er med Austrian Airlines. Ønsker I at flyve med direkte fly til Wien er det eneste reelle alternativ SAS. Hos GoLeif.dk finder I de billigste flybilletter til Wien med SAS, prisen på en returbillet er 1.568 kr. - alstå ca. 150 kr. dyrere end den billigste billet til Wien.

torsdag den 16. august 2007

Billige Flybilletter Til Tokyo - NU!

Har du som os altid drømt om at besøge Japan og Tokyo, så er tiden til at gøre noget ved drømmen inde. Lige nu kan du få meget billige flybilletter til Tokyo i november. Vi har som altid undersøgt de forskellige udbydere og har fundet de billigste flybilletter til Tokyo.

Vi har valgt flybilletter til Tokyo med udrejse 1. november og hjemrejse fra Tokyo d. 15 november.

Da vi synes Tokyo er et lidt ekstra interessant rejsemål, har vi i modsætning til vores normale top 5 lavet en top 10 over billige flybilletter til Tokyo. Her finder I de 8 billigste flybilletter til Tokyo:

Travellink.com
Pris: 5.892 kr.
Mellemlandinger: 1 / Heathrow
Flyselskab: Virgin Atlantic

BigTravel
Pris: 5.896 kr.
Mellemlandinger: 1 / Heathrow
Flyselskab: Virgin Atlantic

Travelstart.dk

Pris: 5.930 kr.
Mellemlandinger: 1 / Heathrow
Flyselskab: Virgin Atlantic

Seat24.dk

Pris: 6.042 kr.
Mellemlandinger: 1 / Heathrow
Flyselskab: Virgin Atlantic / British Airways

MrJet.dk
Pris: 6.062 kr.
Mellemlandinger: 1 / Heathrow
Flyselskab: SAS / Virgin Atlantic / British Airways

Supersaver.dk

Pris: 6.096 kr.
Mellemlandinger: 1 / Heathrow
Flyselskab: BMI / Virgin Atlantic

BritishAirways.com (ba.com)
Pris: 6.274 kr.
Mellemlandinger: 1 / Heathrow
Flyselskab: British Airways

Flyprice.dk
Pris: 6.334 kr.
Mellemlandinger: 1 / Charles De Gaulle
Flyselskab: Air France

KLM.com

Pris: 6.700 kr.
Mellemlandinger: 1 / Schiphol
Flyselskab: KLM

SAS.dk
Pris: 7.088 kr.
Mellemlandinger: 0
Flyselskab: SAS

Travellink er den billigste udbyder af flybilletter til Tokyo. Det fremgår af listen at der ikke er den store prisforskel på de billigste flybilletter til Tokyo. Den billigste rute til Tokyo går med Virgin Atlantic over Heathrow, hvilket er meget overskueligt for så lang en rejse.

Er i villige til at betale ca. 1.000 kr. mere for flybilletten til Tokyo, kan I flyve direkte med SAS. I rejsetid betyder den en besparelse på ca. 5 timer hver vej, så kan I jo vurdere om ikke det er en merpris der er værd at betale. Vi ville med glæde give 1.000 kr. mere for flybilletten til Tokyo, når nu det giver en samlet tidsbesparelse på ca. 10 timer.

tirsdag den 14. august 2007

Flybilletter Til Thailand

Vi nœrmer os tidspunktet hvor vinterens ferie til Thailand skal bestilles, derfor undersøger vi priserne på flybilletter til Thailand, så I vores kœre lœsere kan komme billigst mulig til Thailand.

Da vi selv foretrœkker at rejse i februar - marts, undersøger vi hvornår og hvor I kan finde de billigste flybilletter til Thailand. Da Bangkok er porten til Thailand undersøger vi priserne på flybilletter til Bangkok.

I vores undersøgelse fandt vi ud af at det var billigt at flyve til Thailand i marts. Om I flyver i starten eller slutningen af marts gør ikke nogen forskel på prisen lige nu. Derfor har vi valgt at vise jer de billigste flybilletter til Thailand med udrejse d. 1. marts og hjemrejse 14 dage senere.

GoLeif.dk
Pris: 4.894 kr.
Mellemlandinger: 1, Moskva
Flyselskab: Aeroflot

Travelstart.dk

Pris: 4.896 kr.
Mellemlandinger: 1, Moskva
Flyselskab: Aeroflot

Travellink.com
Pris: 4.996 kr.
Mellemlandinger: 1, Moskva
Flyselskab: Aeroflot

Seat24.dk

Pris: 5.008 kr.
Mellemlandinger: 1, Moskva
Flyselskab: Aeroflot

Flyprice.dk
Pris: 5.024 kr.
Mellemlandinger: 1, Moskva
Flyselskab: Aeroflot

Der er ikke de store prisforskelle mellem de forskellige udbydere, men GoLeif.dk er endnu engang billigst. Det ligner at de er meget bevidste om at være et par kr. billigere end alle deres konkurrenter.

Aeroflot er flyselskabet bag alle de billigste flybilletter til Thailand i den valgte periode. Ønsker I, som os, ikke at flyve med Aeroflot er det billigste alternativ KLM på de valgte datoer. Her koster flybilletten til Thailand 7.726 kr, og det er altså mere end 2.000 kr. dyrere.

Vælger I nogle andre rejsedage i marts er der også billigere billetter til Thailand med nogle af de mere velrenomerede flyselskaber.

Flyv Billigst Til Bruxelles

Efter en fortjent lang weekend er vi på banen igen. I dag kigger vi på flybilletter til Bruxelles, og som altid finder vi de billigste af slagsen til jer. Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Bruxelles en uge i midten af oktober. Det betyder at der er afrejse til Bruxelles d. 15. oktober og hjemrejse til Danmark d. 21. oktober.

I flyver billigst til Bruxelles ved at vælge nedenstående udbydere af flybilletter:

GoLeif
Pris: 1.002 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 1.004 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 1.064 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 1.064 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk

Pris: 1.068 kr.
Flyselskab: SAS

Da vi undersøger en af de uger der kolliderer med skolernes efterårsferie, havde vi forventet at flybilletterne til Bruxelles ville være ret høje, som I kan se er det ikke tilfældet. Flybilletterne til Bruxelles er utroligt billige efter vores vurdering, og som mange gange før er GoLeif.dk den billigste udbyder.

Lidt overraskende for os er det SAS der står for de billigste flyvninger til Bruxelles. Med Brussels Airlines satsning på ruten København - Bruxelles, havde vi forventet at de ville tilbyde de billigste flybilletter til Bruxelles.

Vi ved at mange af jer rejser til Bruxelles og derfor vil vi nøje følge udviklingen i flybillet priserne den nærmeste. Lige nu flyver I billigst til Bruxelles med GoLeif og SAS, så god tur!

fredag den 10. august 2007

De Billigste Flybilletter Til Buenos Aires

Her til aften har vi et debuterende kontinent på bloggen. Vi byder velkommen til Sydamerika og dermed også alle jer der har planer om at rejse til Sydamarika. Buenos Aires er det første af en lang række Sydamerikanske destinationer vi har tænkt os at undersøge i den nærmeste fremtid, så hold endelig øje med bloggen i de kommende uger.

Ingen af os her på "blogredaktionen" har haft lejlighed til at besøge Buenos Aires eller Argentina, men fra vores bekendte der har været i Buenos Aires, har vi udelukkende hørt rosende ord om byen og landet. Buenos Aires skulle ifølge en af vores venner være, "Sydamerikas svar på Paris, bare smukkere, med bedre mad og en mere imødekommende
befolkning."
Det lyder som et sted der er værd at besøge!

Da foråret og den tidlige sommer skulle være helt ekseptionel, vælger vi at undersøge priserne på flybilletter til Buenos Aires med udrejse d. 1. november og hjemrejse igen d. 15. november. Som altid vises de 5 billigste flybilletter og i dette tilfælde er det til Buenos Aires.

Supersaver.dk

Pris: 6.902 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: British Airways

MrJet.dk
Pris: 7.880 kr.
Mellemlandinger: 2 / 1
Flyselskab: Air France

Travellink.com
Pris: 7.914 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Tam Linhas Aereas

Travelstart.dk
Pris: 8.038 kr.
Mellemlandinger: 2 / 1
Flyselskab: Air France

BigTravel.dk
Pris: 8.232 kr.
Mellemlandinger: 2 / 1
Flyselskab: Air France

På flybilletter til Buenos Aires er der som det fremgår mange penge at spare på at vælge den billigste udbyder. Helt præcis er der 1.330 kr. at spare ved at vælge Supersaver.dk fremfor BigTravel.dk. For en familie på 4 mennesker er det altså rigtig mange penge der spares. De sparede penge rækker rigtig langt i Argentina hvor prisniveauet er meget lavt.

Nu er der ingen undskyldning for ikke at besøge Buenos Aires og Argentina - I ved hvor de billigste flybilletter findes og besparelsen skulle række som lommepenge for en hel familie i 14 dage, næsten.

God tur!

Flybilletter Til Færøerne

I går undersøgte vi hvor I kan finde de billigste flybilletter til Reykjavik på Island. I dag tager vi endnu en afstikker til Nordatlanten, og undersøger hvem der udbyder de billigste flybilletter til Færøerne. Vi ved der bor mange færinge i Danmark og derfor undersøger vi priserne på flybilletter til Færøerne over Jul og Nytår, da det må være det tidspunkt hvor der er størst rejseaktivitet til Færøerne.

Vi har undersøgt priserne på flybilletter til færøerne med udrejse d. 22 december og hjemrejse d. 2. januar, og har fundet følgende 5 billetter til jer:

GoLeif.dk
Pris: 3.014 kr.
Flyselskab: Atlanctic Airways

BigTravel.dk
Pris: 3.016 kr.
Flyselskab: Atlanctic Airways

Travelstart.dk
Pris: 3.020 kr.
Flyselskab: Atlanctic Airways

ebookers.com
Pris: 3.050 kr.
Flyselskab: Atlanctic Airways

Mrjet.dk
Pris: 3.082 kr.
Flyselskab: Atlanctic Airways

Seat24.dk
Pris: 3.082 kr.
Flyselskab: Atlanctic Airways

Efter en skuffende 2. plads i gårsdagens kåring som den billigste udbyder af flybilletter til USA, rejser GoLeif.dk sig i dag, og er den udbyder der har de billigste flybilletter til Færøerne. Det skal retfærdigvis nævnes at der i øjeblikket ikke er mere end 68 kr. at spare ved at vælge den billigste billet kontra den 5. billigste flybillet til Færøerne.

Når sommeren er overstået og vi alle begynder at overveje hvor julen skal fejres, vil der helt sikkert komme større differencer i priserne på flybilletter til Færøerne. Derfor lover vi at lave en opfølgning på denne undersøgelse i oktober eller november.

torsdag den 9. august 2007

Flybilletter USA

I dette indlæg kigger vi på flybilletter til USA. Vi laver et pristjek på 5 klassiske Storbyer i USA og da vi for få dage siden lavede pristjek på New York og Miami medtages de to byer ikke i vores lille USA-guide. Vi har i stedet valgt at kigge på flybilletter til Chicago, Boston, Las Vegas, Los Angeles og Washington/Baltimore. Udover at finde de billigste flybilletter til de 5 amerikanske storbyer, vil vi også lave en uofficiel kåring af den billigste udbyder af flybilletter til USA.

Reglerne for kåringen er meget simpel, den udbyder der akkumulerer flest point på de fem destinationer, bliver samlet vinder af testen. Pointfordelingen ser ud som følger:

1. pladsen giver 5 point
2. pladsen giver 4 point
3. pladsen giver 3 point
4. pladsen giver 2 point
5. pladsen giver 1 point

Vi kigger på priser for en returrejse med afrejse fra København d. 22. oktober og hjemrejse d. 31. oktober fra USA. I undersøgelsen tager vi udelukkende højde for pris og ikke parametre som mellemlandinger og rejsetid.

Først undersøger vi hvem der har de billigste flybilleter til Chicago i den valgte periode.

Bigtravel.dk (5 point)
Pris: 3.656 kr.
Flyselskab: Delta Airlines

Travelstart.dk (4 point)
Pris: 3.661 kr.
Flyselskab: Delta Airlines

GoLeif.dk (3 point)
Pris: 3.836 kr.
Flyselskab: Delta Airlines

Seat24.dk (2 point)
Pris: 3.920 kr.
Flyselskab: Delta Airlines

se.lastminute.com (1 point)
Pris: 4.026 kr.
Flyselskab: SAS

Næste rejsemål er boston, hvor listen med de billigste udbydere af flybilletter til Boston ser ud som følger:

Icelandair.com (5 point)
Pris: 3.428 kr.
Flyselskab: Iceland Air

Flyprice.dk (4 point)
Pris: 3.456 kr.
Flyselskab: Iceland Air

GoLeif.dk (3 point)
Pris: 3.500 kr.
Flyselskab: SAS / Lufthansa

Travelstart.dk (2 point)
Pris: 3.506 kr.
Flyselskab: United Airlines

Seat24.dk (1 point)
Pris: 3.584 kr.
Flyselskab: SAS /Lufthansa / United Airlines

Tredie destination hvor vi har fundet de billigste flybilletter er Las Vegas.

GoLeif.dk (5 point)
Pris: 4.436 kr.
Flyselskab: Continental Airlines

Travelstart.dk (4 point)
Pris: 4.442 kr.
Flyselskab: Continental Airlines

Seat24.dk (3 point)
Pris: 4.520 kr.
Flyselskab: Continental Airlines

Supersaver.dk (2 point)
Pris:
4.596 kr.
Flyselskab: Continental Airlines

Travellink.com (1 point)
Pris: 4.634 kr.
Flyselskab: Continental Airlines

Efter at have undersøgt priserne på de tre første destinationer, har GoLeif.dk (11 point) og Travelstart (10 point) skilt sig lidt ud fra de andre udbydere af flybilletter til USA. Det tegner til et spændende løb mellem de to om kåringen som billigste udbyder af flybilletter til USA.

Næste destination vi undersøger er Los Angeles. Her er listen med de 5 billigste udbydere af flybilletter til Los Angeles:

Brusselsairlines.com (5 point)
Pris: 3.890 kr.
Flyselskab: Brussels Airlines

Travelstart.dk (4 point)
Pris: 3.946 kr.
Flyselskab: Continental Airlines

GoLeif.dk (3 point)
Pris:
3.970 kr.
Flyselskab: British Airways

Travellink.com (2 point)
Pris: 4.034 kr.
Flyselskab: Continental Airlines

Supersaver.dk (1 point)
Pris: 4.048 kr.
Flyselskab: Continental Airlines

Med kun en destination tilbage, er løbet om kåringen til den bedste udbyder af billige flybilletter til USA helt tæt. Både Travelstart.dk og GoLeif.dk er helt lige med 14 point. Der er ingen af de andre udbydere der er i nærheden af de to, så vi kan vist godt konkludere at de to er helt i særklasse.

Den af de to udbydere der har de billigste flybilletter til Washington / Baltimore bliver vinderen af kåringen, se resultatet her:

Icelandair.com (5 point)
Pris:
3.428 kr.
Flyselskab: Iceland Air

Travelstart.dk (4 point)
Pris: 3.434 kr.
Flyselskab: Iceland Air

Seat24.dk (3 point)
Pris: 3.512 kr.
Flyselskab: Iceland Air

Travellink.com (2 point)
Pris: 3.626 kr.
Flyselskab: Iceland Air

BigTravel.dk (1 point)
Pris: 3.628 kr.
Flyselskab: Iceland Air

Iceland Air har uden tvivl de billigste flybilletter til Washington / Baltimore, men den helt store vinder bliver Travelstart.dk efter stabile gode placeringer på alle ruterne til USA. Med en samlet score på 18 point kan vi uofficielt kåre Travelstart.dk som den bedste udbydere af billige flybilletter til USA. Et stort tillykke til Travelstart.dk.

Top 3 listen over udbydere af billige flybilletter til USA.

1. Travelstart.dk (18 point)
2. GoLeif.dk (14 point)
3. Icelandair.com (10 point)

Det er værd at bemærke at Iceland Air med to 1. pladser som deres eneste resultater tager en flot 3. plads på listen.

Nu har vi kåret de bedste udbyder af billige flybilletter til USA. Vi synes det var ret sjovt og ikke mindst informativt. Vi håber I synes det samme og vil læse vores kommende sammenligner og "kåringer".

Flybilletter Til Reykjavik

Mens vi sidder og sveder i sommervarmen, synes vi det er en god anledning til at finde flybilletter til lidt køligere himmelstrøg. Vi har derfor valgt at undersøge hvor vi finder de billigste flybilletter til Reykjavik på Island. Det kan både komme de mange herboende islændinge og svedende danskere til gode. Vi har derfor undersøgt priserne på flybilletter til Island med udrejse d. 18. August og hjemrejse fra Reykjavik en uge senere. De billigeste flybilletter til Reykjavik finder I her:

Icelandair.com
Pris: 2.472 kr.
Flyselkab: Iceland Air

GoLeif.dk
Pris: 2.480 kr.
Flyselkab: Iceland Air

Travelstart.dk
Pris: 2.488 kr.
Flyselkab: Iceland Air

Seat24.dk
Pris: 2.548 kr.
Flyeselskab: Iceland Air

Flyprice.dk
Pris: 2.604 kr.
Flyeselskab: Iceland Air

Det kan måske undre nogle at Iceland Express ikke kan matche Iceland Airs priser, men Iceland Express billigste flybillet til Reykjavik beløber sig til 3.019 kr. på de valgte datoer. Ved at vælge andre afrejsedatoer kan du hos Iceland Express finde tilsvarende lave priser.

Til jer der ikke kender meget til Island og Reykjavik kan vi anbefale jer at læse mere os Island Visit Iceland.

Gaia Rejser Gået Konkurs

Årets andet rejsekrak er et faktum. Ifølge rejsegarantifonden skyldes konkursen dårlig ledelse hos Gaia Rejser. Firmaet havde kontorer i Kolding og konkursen kommer til at koste rejsegarantifonden i omegnen af 500.000 kr.

Rejsegarantifondens formand Bent Mebus, er i rejsemagasinet Take Off citeret for at sige "Gaia Rejser har eksisteret i et år, men kapitalen er væk på grund af dårlig ledelse".

onsdag den 8. august 2007

Billige Flybilletter Til Paris

Hvad siger du til en forlænget weekend i Paris - din kæreste vil helt sikkert blive glad for en invitation til Paris. I midten af september er vejret stort set altid godt og temperaturerne betydeligt højere end her hjemme.

Vi har undersøgt hvor du kan finde de billigste flybilletter til Paris i midten af september. Nedenstående priser på flybilletter til Paris gælder ved udrejse d. 13. september og hjemrejse fra Paris d. 16. september.

Supersaver.dk

Pris: 1.176 kr.
Flyselskab: Air France

edreams.com
Pris: 1.444 kr.
Flyselskab: Air France

Govoyages.com
Pris: 1.444 kr.
Flyselskab: Air France

GoLeif.dk
Pris: 1.464 kr.
Flyselskab: Air France

Travelstart.dk
Pris: 1.466 kr.
Flyselskab: Air France

Supersaver.dk har helt klart de billigeste flybilletter til Paris i midten af september. De andre udbydere tilbyder fuldstændig den samme flyvning med Air France, men er markant dyrere. Da alle de billigste flybilletter til Paris kommer fra Air France, er der ingen grund til at fokusere på andet end prisen.

Lidt interessant er det at vi har medtaget et par franske udbydere af flybilletter. De har ret konkurrence dygtige priser, så dem vil vi helt sikkert tage med i overvejelserne næste gang vi skal undersøge priserne på flybilletter til en fransk destination.

Billige Flybilletter Til Miami

Billige Flybilletter til Miami, Florida, lige nu! Solrejse i starten af november, det må være lige hvad alle trænger til. I vores søgen efter billige flybilletter fandt vi en lange række billige flybilletter til Miami, Florida. Hvem har ikke lyst til 14 dages solferie mens den første sne falder i Danmark.

Vi har fundet følgende billige flybilletter til Miami med udrejse d. 3. november og hjemrejse 14 dage senere:

Travelstart.dk
Pris: 3.924 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: American Airlines

Supersaver.dk
Pris: 4.188 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM / Martinair Holland

Travellink.com
Pris: 4.336 kr.
Mellemlandinger: 1 / 2
Flyselskab: Delta Airlines

BigTravel.dk
Pris: 4.338 kr.
Mellemlandinger: 1 / 2
Flyselskab: Delta Airlines

Flyprice.dk
Pris: 4.404 kr.
Mellemlandinger: 1 / 2
Flyselskab: Delta Airlines

Det er i vores øjne meget billige flybilletter til Miami, og passer de nævnte datoer ikke, er der helt sikkert tilsvarende billige flybilletter til Miami på andre datoer i november.

I listen er det værd at nævne at der er 2 stop i alle turene på nær hos Supersaver med KLM og Martinair Holland. Rejser I en hel familie, er det nok værd at betale de ekstra hundrede kroner for at nøjes med 1 stop.

tirsdag den 7. august 2007

Flybilletter Bangkok

Julen er overstået foran os venter de sure vintermåneder januar, februar og marts, øv. Hvordan klarer man sig bedst igennem den sure danske vintertid? Vores råd er enkelt, tag 3 uger til Thailand og gør lige præcis hvad du har lyst til. Du har alle muligheder, trekking, dykning, øhop, storby og strand eller bare ren og skær afslapning på nogle af de bedste strande i verden.

Adgangen til Thailand er Bangkok, og vi har derfor lavet et pristjek på flybilletter til Bankkok. Der er udrejse til Bangkok d. 5. jan og hjemrejse til København 3 uger senere. I modsætning til vores tidligere pristjek, giver vi jer her de 7 billigste flybilletter til Bangkok:

Supersaver.dk

Pris: 6.040 kr.
Mellemlanding: Amsterdam
Flyselskab: KLM

Flyprice.dk
Pris: 6.088
Mellemlanding: Amsterdam
Flyselskab: KLM

GoLeif.dk
Pris: 6.534
Mellemlanding: Moskva
Flyselskab: Aeroflot

Travelstart.dk
Pris: 6.540 kr.
Mellemlanding: Moskva
Flyselskab: Aeroflot

Seat24.dk
Pris: 6.652 kr.
Mellemlanding: Moskva
Flyselskab: Aeroflot

Turkishairlines.com
Pris: 7.064 kr.
Mellemlanding: Istanbul
Flyselskab: Turkish Airlines

Travellink.com
Pris: 7.180 kr.
Mellemlanding: Istanbul
Flyselskab: Turkish Airlines

BigTravel.dk
Pris: 7.274 kr.
Mellemlanding: Istanbul
Flyselskab: Turkish Airlines

I top 7 over billige flybilletter til Bangkok kan der spares over 1.200 kr. ved at vælge den billigste udbyder. I dette tilfælde flyves der med KLM, som måske er en anelse mere velkendt i den vestlige verden sammenlignet med Aeroflot og Turkish Airlines. Vi siger ikke at KLM er bedre eller dårligere end de to andre flyselskaber, men det handler i høj grad og tryghed. For os ville vi føle os mere trygge ved KLM og da det samtidig er den billigeste flybillet til Bangkok, er valget meget enkelt.

Vi håber at I alle får en god vinter i Thailand!

lørdag den 4. august 2007

København - Frankfurt

De fleste forbinder helt sikkert Frankfurt med en lufthavn hvor man mellemlander før rejsen går videre til mere eksotiske rejsemål. Her vil vi dog gerne gøre lidt reklame for Frankfurt og omegn. Frankfurt er primært kendt for sine mange messer, men byen byder på interessante kuluroplevelser. Der findes rigtig mange smukke katedraler, kirker og museer i centrum, så er du intersseret i en kulturoplevelse, kan vi meget varmt anbefale en rejse til Frankfurt.

Frankfurt er utrolig smukt og friskt om foråret, derfor har vi kigget på flybilletter fra København - Frankfurt sidste uge i marts.

GoLeif.dk
Pris: 1.128 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 1.130 kr.
Flyselskab: SAS

Expedia.de
Pris: 1.190kr.
Flyselskab: SAS

Mr.Jet
Pris: 1.196 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24

Pris: 1.196 kr.
Flyselskab: SAS

Så langt ud i fremtiden er der ikke de store besparelser ved at vælge den ene udbyder frem for den anden. Prisen på flybilletter til Frankfurt ligger lige under 1.200 kr. Det undrer mig at prisen på den rute ikke er lavere, men det skyldes muligvis at konkurrence på København - Frankfurt er yderst begrænset. Umiddelbart beflyves ruten kun af SAS, Lufthansa og AirBerlin, men det ser ud til at Star Alliance sidder meget hårdt på ruten.

Uanset så er det værd at betale 1.200 kr. for en flybillet til Frankfurt - det er en vidunderlig by.

Århus - København

I forlængelse af vores pristjek på ruten Aalborg - København, tester vi nu priserne på endnu en indenrigsrute, Århus - København. Da belastningen ofte er stor omkring ferierne har vi valgt at lave en test i uge 42, én af efterårsferie ugerne. Der er afrejse fra Århus d. 14. oktober og hjemrejse fra København d. 21 oktober.

Herunder finder du de 5 billigeste udbydere af flybilletter på ruten århus - København.

GoLeif.dk
Pris: 632 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart
Pris: 636 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 664 kr.
Flyselskab: SAS

Cimber.dk
Pris: 670 kr.
Flyselskab: Cimber Air

BigTravel.dk
Pris: 682 kr.
Flyselskab: SAS

Der er kun en forskel på 50 kr. mellem at købe flybilletten Århus - København hos GoLeif og BigTravel, så der er ikke den store besparelse ved at vælge nogle af de listede leverandører.

Vi finder det dog en anelse overraskende at billterne på Århus - København ruten er så billige i efterårsferien. Der er ingen tvivl om at priserne stiger når vi nærmer os ferien. Har du derfor planer om at besøge København i efterårsferien, vil vi klart anbefale at flybilletten købes nu.

Flybilletter Stockholm

Juleshopping i Stockholm. Det lyder koldt, men de mange fantastiske shopping muligheder giver dig varmen på ingen tid. Stockholm er virkelig et sandt shopping mekka og det ideelle sted at finde julegaverne til familien. Derudover byder Stockholm på et stort udvalg af hyggelige caféer, gode restauranter og ikke mindst masser af hoteller med lækre spa-faciliteter. Stockholm giver dig en unik mulighed for at finde de perfekter gaver til venner og familie samtidig med at du forkæler dig selv.

Vi har fundet de billigste flybilletter til Stockholm til dig, så du har ekstra penge til gaver og forkælelse af dig selv. Rejser du fra torsdag d. 6. december til søndag d. 9. december kan du finde de billigste flybilletter her:

Sterling
Pris: 480 kr.
Flyselskab: Sterling

Flyprice.dk
Pris: 572 kr.
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 588 kr.
Flyselskab: Sterling

Travelstart.dk
Pris: 588 kr.
Flyselskab: Sterling

bigtravel.dk
Pris: 596 kr.
Flyselskab: Sterling

Det kan hvis du er i god tid, som os, bedst betale sig at flyve med Sterling og bestille flybilletten til Stockholm direkte hos Sterling. Foretrækker du om mig at flyve med SAS, koster den billigste returbillet til Stockholm 776 kr. hos doodle.se.

fredag den 3. august 2007

København - Berlin

Berlin er en vidunderlig by med masser af muligheder for både unge, gamle, singler og par. Der er kort sagt noget for alle og så ligger det kun én time fra København, men bedst af alt, så er Berlin en rigtig billig by at bo og leve i. Hvis du ser dig for, bl.a. her, så kan flybilletterne til Berlin også være billige.

Vi har valgt af tage en forlænget weekend i starten af oktober, og har derfor fundet nogle billige flybilletter til Berling til både dig og os. Nedenstående finder du de fem billigste returbilletter til Berlin med udrejse torsdag d. 4. oktober og hjemrejse søndag d. 7. oktober.

EasyJet.com
Pris: 1.194 kr.
Flyselskab: EasyJet
Lufthavn: Schonefeld

Sterling
Pris: 1.271 kr.
Flyselskab: Sterling
Lufthavn: Tegel

GoLeif.dk
Pris: 1.284 kr.
Flyselskab: Air Berlin
Lufthavn: Tegel

Air Berlin
Pris: 1.295 kr.
Flyselskab: Air Berlin
Lufthavn: Tegel

Karstadt-reisen.de
Pris: 1.340 kr.
Flyselskab: EasyJet
Lufthavn: Schonefeld

Prisforskellen er ca. 150 kr. fra billigste til 5. billigste flybillet, men når man flyver til Berlin er det vigtigt at tage højde for transportomkostningerne fra lufthavnen til dig hotel. Vælger du den forkerte lufthavn risikerer du at have en lang tidskrævende og dyr transport til dit hotel. Berlin er en meget stor by, så undersøg det før du tager afsted.

Aalborg - København

Indtil videre har vi behandlet flybilletter fra Oslo til Sydney. Nu er turen kommet til lidt indenrigsbilletter. Vi behandler ruten Aalborg - København og ser hvor du kan finde de billigste flybilletter.

Vi har undersøgt prisen på en returbillet med udrejse fredag d. 12. oktober og hjemrejse søndag d. 14. oktober. Da der åbenlyst ikke er nogen mellemlanding mellem Aalborg og København, har vi udelukkende medtaget pris og flyselskab. Her finder du de fem billigste flybilletter på ruten Aalborg - København:

Sterling.dk
Pris: 520 kr.
Flyselskab: Sterling

Travelstart
Pris: 580 kr.
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 580 kr.
Flyselskab: Sterling

GoLeif.dk
Pris: 632 kr.
Flyselskab: SAS

Cimber.dk
Pris: 670 kr.
Flyselskab: CimberAir

Der er altså hurtigt 150 kr. at spare ved at vælge den billigste udbyder frem for den 5. billigste på ruten Aalborg - København. Vi synes priserne er meget rimelige og ikke voldsomt meget dyrere end andre transportformer, som eksempelvis tog. Dog kan rejsetiden hurtigt blive den samme med fly, hvis du har lidt transport til og fra lufthavnene.

Vi er lidt forbavset over CimberAirs manglende konkurrenceevne på prisen, da vores indtryk var at de var de billigste på ruten, det er tydeligvis ikke tilfældet.

Flybillet Til Sydney - En Dyr Fornøjelse!

Før jeg besluttede at rejse til Sydafrika, var Sydney, Australien med i kapløbet om at blive næste rejsemål. Da jeg lige gerne ville rejse til Sydafrika og Australien, blev det i sidste ende prisen på flybilletterne der blev afgørende. Som du kan læse i tidligere indlæg er priserne på flybilletter til Johannesburg i øjeblikket meget lave, men jeg synes nu alligevel at jeg vil vise de 5 bedste priser på returbilletter til Sydney.

Rejseperioden er ligeledes 8. november til 29. november, og de viste er oplsyninger er som altid pris, antal mellemlandinger og flyselskab.

Travellink.com
Pris: 9.236 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

Bigtravel.dk
Pris: 9.240 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

GoLeif.dk
Pris: 9.428 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways / Virgin Atlantic

Travelstart.dk
Pris: 9.436 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

Seat24
Pris: 9.548 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic / SAS / British Airways

Travellink og BigTravel har de billigste billetter, men tages den samlede billetpris i betagtning, er der ikke den store forskel, men er man ikke opmærksom bliver prisen hurtigt et par tusinde kroner dyrere.

Skulle du ønske at flyve med verdens sikreste flyselskab, Qantas Airways, findes de billigste flybilletter til Sydney på Flyprice.dk og en returbillet koster 9.832 kr. Ja, 600 kr. ekstra er vel meget rimeligt for at flyve så langt med verdens sikreste flyselskab.

Billige Flybilletter Til Johannesburg

Går du som jeg med planer om at rejse til Sydafrika, så er der rigtigt billige flybilletter at finde til Johannesburg lige i øjeblikket. Jeg skal selv til Sydafrika i November og har derfor lavet en undersøgelse af hvad flybilletter til Johannesburg koster fra 8. - 29. november.

Som sædvanlig vises her de 5 bedste tilbud på en returbillet, de er listet nedenstående:

TravelStart.dk
Pris: 5.660 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Iberia

Seat24.dk
Pris: 5.772 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Iberia

Flyprice.dk
Pris: 5.786 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Iberia

MrJet
Pris: 5.792 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: Iberia

GoLeif.dk
Pris: 5.796 kr.
Antal mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways

Iberia har åbenbart et hav af ledige billige flybilletter til Johannesburg, mange af udbyderne har i hvert fald billige billetter til Johannesburg. Ønsker man ikke at flyve med Iberia over Madrid er den billigste alternativ British Airways over Heathrow.

Jeg har ikke noget problem med Iberia, men med en prisforskel på kun 136 kr., ville jeg alligevel foretrække at flyve med British Airways over Heathrow. Det skyldes dog udelukkende et bedre kendskab til British Airways, og på så lang en tur er det rart med noget man kender.

Uanset hvad I vælger, er det en utrolig billig billetpris til Johannesburg. I mit rejsebudget havde jeg afsat 2.000 kr. mere til flybilletten, så der bliver lidt ekstra penge til resten af turen.