tirsdag den 14. august 2007

Flyv Billigst Til Bruxelles

Efter en fortjent lang weekend er vi på banen igen. I dag kigger vi på flybilletter til Bruxelles, og som altid finder vi de billigste af slagsen til jer. Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Bruxelles en uge i midten af oktober. Det betyder at der er afrejse til Bruxelles d. 15. oktober og hjemrejse til Danmark d. 21. oktober.

I flyver billigst til Bruxelles ved at vælge nedenstående udbydere af flybilletter:

GoLeif
Pris: 1.002 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 1.004 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 1.064 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 1.064 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk

Pris: 1.068 kr.
Flyselskab: SAS

Da vi undersøger en af de uger der kolliderer med skolernes efterårsferie, havde vi forventet at flybilletterne til Bruxelles ville være ret høje, som I kan se er det ikke tilfældet. Flybilletterne til Bruxelles er utroligt billige efter vores vurdering, og som mange gange før er GoLeif.dk den billigste udbyder.

Lidt overraskende for os er det SAS der står for de billigste flyvninger til Bruxelles. Med Brussels Airlines satsning på ruten København - Bruxelles, havde vi forventet at de ville tilbyde de billigste flybilletter til Bruxelles.

Vi ved at mange af jer rejser til Bruxelles og derfor vil vi nøje følge udviklingen i flybillet priserne den nærmeste. Lige nu flyver I billigst til Bruxelles med GoLeif og SAS, så god tur!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar