søndag den 19. august 2007

Flybilletter Til New York

Juleshopping i New York i december? Vi har i hvert faldt fundet de absolut billigste flybilletter til New York i december måned. Vi antager at 4 dage er nok til at finde julegaverne til hele familien, hvis ikke, skyldes det nok at I har ladet jer lokke af New Yorks mange andre muligheder.

Vi har fundet nogle utroligt billige flybilletter til New York i December, så der er absolut ingen grund til ikke at booke flybilletten til New York og komme afsted. Vi har fundet de 6 udbydere af flybilletter til New York, hvor I kan købe en retur billet for under 3.000 kr. Vi har valgt udrejse d. 5. december og hjemrejse d. 9 december.

GoLeif.dk
Pris: 2.656 kr.
Flyselskab: United Airlines / Lufthansa

Travelstart.dk
Pris: 2.656 kr.
Flyselskab: United Airlines

Seat24.dk
Pris: 2.748 kr.
Flyselskab: Lufthansa / United Airlines

Travellink.com
Pris: 2.758 kr.
Flyselskab: United Airlines / Lufthansa

Flyprice.dk
Pris: 2.802 kr.
Flyselskab: United Airlines

BigTravel.dk
Pris: 2.866 kr.
Flyselskab: United Airlines

Vi er lidt overrasket over de utroligt lave priser på flybilletter til New York. Det er uden tvivl de billigste priser på Flybilletter til New York vi har set i lang tid. Hvis I skynder jer at booke flybilletterne nu, har I hurtigt sparet et par tusinde kroner, der enten kan bruges på et ektra lækkert hotel eller lidt flere julegaver.

1 kommentar:

  1. Det er jo fantastisk billigt. Vi undersøgte det nærmere og har ikke hørt om den lufthavn man lander i ved New York. Nogen der kender Newark lufthavn?

    Anni

    SvarSlet