fredag den 24. august 2007

Lavpris Flybilletter Til Rom

Da vi er blevet endnu mere deprimerede over den dårlige danske sommer, fortsætter vi vores søgen efter billige flybilletter til Sydeuropa i efteråret. I dag har vi undersøgt markedet for billige flybilletter til Rom i oktober. Mens vinteren nærmer sig i Danmark, er vejret stadigvæk dejlig lunt i Rom.

Som I ved har Rom en masse at byde på. Der er et fantastisk kulturliv, gode butikker og fantastiske resturanter.

Vores priseksempel er med udrejse d. 22. oktboer og hjemrejse d. 28. oktober, så I kan se frem til en dejlig uge i Rom. De 5 billigste flybilletter til Rom, finder I her:

Flyairone.it
Pris: 1.474 kr.
Flyselskab: AirOne

GoLeif.dk
Pris: 1.612 kr.
Flyselskab: AirOne

Supersaver.dk
Pris: 1.640 kr.
Flyselskab: AirOne

MrJet.dk
Pris: 1.676 kr.
Flyselskab: AirOne

Travellink.com
Pris: 1.688 kr.
Flyselskab: AirOne

Det er hos AirOne.it at I finder de billigste flybilletter til Rom på de valgte rejsedatoer. Ved at vælge en anden udbyder af de eksakt samme flybilletter til Rom bliver prisen 140 - 200 kr. dyrere. I dette tilfælde vil vi klart anbefale at bestille flybilletterne til Rom direkte hos AirOne.

Ønsker i at flyve med et andet flyselskab på de pågældende datoer, er Brussels Airlines det billigste alternativ til Rom. Her bliver prisen på flybilletten til Rom 1.752 kr. og må samtidig kalkulere med længere rejsetid, da det indebærer en mellemlanding i Bruxelles.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar