onsdag den 29. august 2007

Billige Flybilletter Til Beijing Med KLM

Her på redaktionen har vi aldrig været i Kina, men har efterhånden hørt en masse godt om Kina. Derfor vil vi benytte lejligheden til at finde billige flybilletter til Beijing, da vi har hørt det skulle være den mest interessante kinesiske by.

Vi har ingen idé om hvornår det er godt at besøge Beijing, så derfor har vi valgt nogle tilfældige datoer. Disse kan sagtens bruges som indikatorer på hvor I finder de billigste flybilletter til Beijing. Uanset er det et godt tidspunkt for juleshopping og mulighederne for at shoppe skulle efter sigende være uanede i Beijing.

Vores undersøgelse tager udgangspunkt i udrejse til Beijing d. 9. november og hjemrejse til Danmark d. 17. november. De fem billigste flybilletter til Beijing på de valgte datoer finder I her:

KLM.com

Pris: 4.670 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

GoLeif.dk
Pris: 4.676 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 4.680 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

Supersaver.dk
Pris: 4.788 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

Seat24.dk
Pris: 4.796 kr.
Mellemlandinger: 1 / Amsterdam
Flyselskab: KLM

De billigste flybilletter til Beijing kan købes direkte hos KLM som er flyselskabet der står for transporten uanset hvem af de fem billigste udbydere I vælger. På trods af en beskeden prisforskel på 126 kr., kan det naturligvis bedst betale sig at købe flybilletten til Beijing direkte hos KLM.

Ønsker I at flyve til Beijing med et andet flyselskab end KLM er det billigste alternativ SAS. Her kan I flyve direkte til Beijing og flybilletten koster 5.158 kr. Vi synes at begge alternativer giver en rigtig god value for money. For os er der som altid en hvis værdi i ikke at skulle mellemlande, men vi kunne sagtens finde på at vælge begge flybilletter til Beijing.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar