onsdag den 8. august 2007

Billige Flybilletter Til Paris

Hvad siger du til en forlænget weekend i Paris - din kæreste vil helt sikkert blive glad for en invitation til Paris. I midten af september er vejret stort set altid godt og temperaturerne betydeligt højere end her hjemme.

Vi har undersøgt hvor du kan finde de billigste flybilletter til Paris i midten af september. Nedenstående priser på flybilletter til Paris gælder ved udrejse d. 13. september og hjemrejse fra Paris d. 16. september.

Supersaver.dk

Pris: 1.176 kr.
Flyselskab: Air France

edreams.com
Pris: 1.444 kr.
Flyselskab: Air France

Govoyages.com
Pris: 1.444 kr.
Flyselskab: Air France

GoLeif.dk
Pris: 1.464 kr.
Flyselskab: Air France

Travelstart.dk
Pris: 1.466 kr.
Flyselskab: Air France

Supersaver.dk har helt klart de billigeste flybilletter til Paris i midten af september. De andre udbydere tilbyder fuldstændig den samme flyvning med Air France, men er markant dyrere. Da alle de billigste flybilletter til Paris kommer fra Air France, er der ingen grund til at fokusere på andet end prisen.

Lidt interessant er det at vi har medtaget et par franske udbydere af flybilletter. De har ret konkurrence dygtige priser, så dem vil vi helt sikkert tage med i overvejelserne næste gang vi skal undersøge priserne på flybilletter til en fransk destination.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar