søndag den 19. august 2007

Super Billige Flybilletter Til Dubai

Da vi her på redaktionen skal ned og se Dubai Dessert Classic golfturneringen i slutningen af januar starten af februar, har vi naturligvis undersøgt og bestilt de billigste flybilletter til Dubai. Fra en lang række venner har vi hørt at det skulle være en fantastisk event.

Turneringen løber af staben fra torsdag d. 31 januar til søndag d. 3 februar. Vi har valgt at rejse til Dubai et par dage før turneringsstart og hjem igen mandag d. 4 februar. Vi fandt de billigste flybilletter til Dubai her:

GoLeif.dk
Pris: 3.576 kr.
Mellemlandinger: 1 / Istanbul
Flyselskab: Turkish Airliens

Travelstart.dk
Pris: 3.578 kr.
Mellemlandinger: 1 / Istanbul
Flyselskab: Turkish Airliens

Travelstart.dk
Pris: 3.684 kr.
Mellemlandinger: 1 / Istanbul
Flyselskab: Turkish Airliens / Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 3.690 kr.
Mellemlandinger: 1 / Istanbul
Flyselskab: Turkish Airlines

MrJet.dk
Pris: 3.710 kr.
Mellemlandinger: 1 / Istanbul
Flyselskab: Turkish Airlines

Vi valgte den billigste flybillet til Dubai hos GoLeif.dk med Turkish Airlines. Det var første gang vi har booket flybillet hos GoLeif.dk og det bliver første gang vi skal flyve med Turkish Airlines, så det er lidt et jomfru-projekt for os.

Booking af flybilletten til Dubai hos GoLeif.dk forgik som forventet smertefrit, det er en rimelig enkel e-shop de har. Nu glæder vi os til at afprøve Turkish Airlines i januar og skal nok vende tilbage med et indlæg eller to om turen.

Den billigste flybillet til Dubai med et andet flyselskab end Turkish Airlines er med Swiss hos ebookers.com. Her koster flybilletten til Dubai 4.340 kr., hvilket også er meget billigt. Sidste år undersøgte vi priserne til Dubai på samme tidspunkt og her var billetpriserne generelt 1.000 - 1.500 kr. dyrere.

Dubai er virkelig blevet overkommeligt prismæssigt, og det skulle efter sigende være helt fantastisk. Vi glæder os i hvert fald rigtig meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar