lørdag den 7. februar 2009

Supersaver - Flybilletter til New York Kun 2.797 kr.

Vi var lige en smut forbi Supersaver.dk, hvor der var en masse fornuftige flybilletter til en masse dejlige destinationer. Det der dog fangede vores øjne var priserne på flybilletter til USA. Til alle jer der er vilde med New York City, kan I i øjeblikket kommet afsted for under 3.000 kr.

Hos Supersaver har de blandt andet en flybillet til New York med Lufthansa over Dusseldorf til 2.797 kr. Vi har kigget på en flybillet hos Supersaver med udrejse d. 3. marts og hjemrejse d. 10. marts. Der er dog rigtig mange afrejsedatoer hvor I kan finde de billige flybilletter til New York City.

Den samme pris på flybilletten til New York med Lufthansa hos Supersaver.dk, kan også købes på følgende rejsedatoer:
Den billigste direkte flybillet til New York hos Supersaver.dk er med Continental Airlines. Den direkte flybillet til New York med udrejse d. 3. marts og hjemrejse d. 10. marts koster kun 3.481 kr. - det er satme billigt venner!

Læs tidligere indlæg om Supersaver.dk og billige flybilletter til New York.

Billige Flybilletter til Lissabon

Vi trænger til sol, afslapning og portvin, derfor har vi her til morgen fundet de billigste flybilletter til Lissabon i Portugal. De flybilletter vi har fundet til Lissabon er med udrejse d. 18. april og hjemrejse d. 25 april. Vi har udelukkende valgt at vise direkte flybilletter til Portugal, men det skal nævnes at der kan spares ca. 500 kr. pr. flybillet til Lissabon ved at tage 1 mellemlanding.

Den billigste direkte flybillet til Lissabon fandt vi hos Flyprice.dk, hvor flybilletten til Lissabon med TAP Portugal koster 2.134 kr. Flybilletten til Lissabon er med afrejse fra København kl. 8:45 d. 18. april og ankomst i København kl. 22:00 d. 25. april. I det hele taget optimale rejsetidspunkter, tidligt ud og sent hjem, lige som vi kan lide det.

Den billigste direkte flybillet til Lissabon, synes vi er rimelig i pris. For små 4 timers flyvning hver vej, synes vi ikke det er horribelt, men vi havde da håbet på at finde flybilletten til Lissabon lidt billigere.

Den tilsvarende flybillet til Lissabon kan købes lidt dyrere hos nogle af de andre udbydere, men vi synes det er mere interessant at se hvad flybilletten til Lissabon koster på TAP Portugals egen hjemmeside.

Hos TAP Portugal kan flybilletten til Lissabon købes for 2.136 kr., hvilket må siges at være samme pris som vi fandt hos Flyprice.dk. En prisforskel på 2 kr. må siges at være ubetydelig. Vi ville nok vælge at bestille flybilletten til Portugal direkte på TAP Portugals egen hjemmeside, så er der ingen mellemmænd og formentlig færre ting der kan gå galt i bestillingen.

Vi ses i Lissabon til Sol, sommer, afslapning og portvin!

fredag den 6. februar 2009

Billige Flybilletter til Paris i Maj

Vi er igang med at undersøge flybilletter til nogle af Europas dejlige storbyer, og her til aften er vi kommet til Paris. Vores indlæg i dag handler om at finde billige flybilletter til Paris i Maj. Nærmere bestemt har vi valgt at finde billige flybilletter til Paris med udrejse d. 21. maj og hjemrejse d. 24 maj. Således får I en forlænget weekend i et Paris der forhåbentlig er lun og solrig.

Da flyrejsen til Paris er meget kort, har vi valgt udelukkende at lede efter billige direkte flybilletter til Paris. Vi er simpelthen for magelige til at mellemlande på så kort en flyvning.

Den billigste direkte flybillet til Paris fandt vi hos Travelstart.dk hvor en flybillet til Paris med SAS koster 1.376 kr. Vi synes at Travelstarts flybillet til Paris er yderst rimelig, og besluttede os for at se hvad SAS skal have for den samme flybillet til Paris på deres egen hjemmeside.

Hos SAS fandt vi den samme flybillet til 2.039 kr. Vi synes det er utroligt at Travelstart.dk som mellemled kan sælge SAS flybilletter 33% billigere end SAS selv. Ikke desto mindre skal vi være glade for at kunne købe flybilletten hos Travelstart.dk meget billigere, og vi vil naturligvis også anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Paris hos Travelstart.dk.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Paris.

søndag den 1. februar 2009

Flybilletter København-London i April

Efter at have været i London sidste weekend, savner jeg allerede London igen. Derfor har jeg på denne utrolig kolde morgen, fundet de billigste flybilletter København-London i april. Flybilletterne København-London er med udrejse d. 16. april og hjemrejse d. 19 april.

Den billigste flybillet København-London fandt jeg, som så mange gange før, hos EasyJet.com. Hos EasyJet koster flybilletten København-London 508 kr., hvilket må siges at være yderst rimeligt for en flybillet til London.

EasyJet flyver fra København til Stansted, hvilket er ganske udemærket. Fra Stansted kører Stansted Express hvert kvarter til Liverpool Street Station, turen fra Standsted til Liverpool Street Station tager ca. 45 min. En tur billet med Stansted Express kan købes online for £18.

Vores første alternativ til EasyJet, er en flybillet København-London med Cimber Air. Cimber Air flyver til Gatwick lufthavnen (gamle Sterling rute), og vi fandt den billigste flybillet København-London med Cimber hos Travelstart.dk, hvor flybilletten koster 963 kr.

Fra Gatwick Airport til London anbefaler jeg jer at tage Gatwick Express til London Victoria. Gatwick Express kører hvert kvarter og turen til London Victoria tager ca. 30 min. Togbilletten koster £16,90 for en enkelt billet og £28,80 for en retur billet.

Den sidste flybillet København-London som jeg har valgt at medtage, er en flybillet til London med SAS. Flybilletten med SAS går til London City Airport som ligger meget tæt på centrum. Flybilletten København-London med SAS koster 1.353 kr. Fra London City Airport, går der toge til flere London Stationer.

Hvis I har brug for at danne jer et overblik over Londons Metro stationer, kan I kigge forbi London Underground, hvor der er kort og informationer om transport i London.

Jeg har valgt at vise flybilletter København-London til 3 forskellige lufthavne i og omkring London. EasyJet tilbyder den billigste flybillet København-London og er 500-800 kr. billigere end Cimber Air og SAS.

Grundlæggende vil jeg anbefale jer at købe den billigste flybillet København-London. Personligt ville jeg dog undersøge transporttiden til hotellet før jeg lagde mig fast på en flybillet. Skal i f.eks. bo ude ved Canary Wharf, ville jeg nok vælge flybilletten til London City Airport med SAS frem for den billigste flybillet København-London med SAS.

Læs tidligere indlæg om billige flybilletter til London og få inspiration til London turen.