lørdag den 10. januar 2009

Super Billige Flybilletter til New York i Maj

Vi er efterhånden ved at være tilbage med daglige indlæg her på Billige Flybilletter. Senest undersøgte vi priserne på flybilletter til Tokyo, og i dag har vi fundet billige flybilletter til New York City, en anden af verdens mest interessante storbyer.

Flybilletterne til New York er med udrejse d. 8. maj og hjemrejse d. 16. maj (ankomst i København d. 17. maj), og lad os bare slå fast med det samme, vi har fundet nogle rigtigt billige flybilletter til New York.

Vi har fundet de billigste flybilletter til New York hos Travelstart.dk, der tilbyder flybilletten til New York for kun 2.706 kr. Flybilletten til New York hos Travelstart.dk er med KLM over Amsterdam Schiphol begge veje. Rejsetiden er, trods mellemlandingen i Amsterdam utrolig fornuftige, og en flybillet til New York for kun 2.706 kr er ikke set længe.

Vi har fundet to direkte flybilletter til New York. Den første og billigste direkte flybillet til New York er med Continental Airlines - flybilletten kan købes hos Supersaver.dk for 4.217 kr. Den anden direkte flybillet til New York er med SAS, kan bestilles på SAS.dk for 4.339 kr.

En flybillet til New York for kun 2.706 kr., det er virkelig billigt, og vi vil helt klart anbefale jer at købe den billigste flybillet til New York med KLM hos Travelstart.dk. Er det vigtigt for jer at flyve direkte til New York, vil vi anbefale jer at købe flybilletten til New York med SAS. Godt nok er Continental Airlines flybilletten til New York lidt billigere, men komforten hos SAS er bare markant bedre. Derfor synes vi det er en god idé at bruge de 100 kr. ekstra pr. flybillet til New York.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til New York.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar