torsdag den 8. januar 2009

Flybilletter til Tokyo i Juni

Efter at have lavet to indlæg der primært handler om at rejse ud i verdenen og gamble, skifter vi emne nu, og skriver om flybilletter til Tokyo. Det er længe siden vi har skrevet om flybilletter til Tokyo, og vi vil gerne snart tilbage til Tokyo.

Vi har kigget på flybilletter til Tokyo med udrejse d. 5. juni og hjemrejse d. 14. juni (ankomst i Danmark d. 15. juni.).

Vi fandt den billigste flybillet til Tokyo hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Tokyo koster 5.354 kr. Flybilletten til Tokyo hos Supersaver.dk, er med KLM over Amsterdam Schiphol ud og med Air France over Paris de Gaulle hjem. Både rejsetider og pris er meget udemærket for denne flybillet til Tokyo.

Den hurtigste flybillet til Tokyo kan købes hos SAS.dk for 7.559 kr. på Economy - Fixed. Ønsker I at flyve til Tokyo på Business Class med SAS koster flybilletten til Tokyo 25.579 kr. SAS flyver direkte til Tokyo fra København. Rejsetiden er ca. 11 timer hver vej og komforten er rigtig fornuftig.

Flybilletten til Tokyo med SAS er ca. 2.200 kr. dyrere end flybilletten til Tokyo med KLM/Air France. Rejsetiden med SAS er meget kortere end med KLM/Air France og da komforten er noget varierende hos KLM/Air France, vælger vi altså at købe flybilletten til Tokyo hos SAS. 2.200 kr. besparelse pr. flybillet til Tokyo og er mange penge, og vi vil helt klart anbefale de fleste at bestille den billigste flybillet til Tokyo med KLM/Air France hos Supersaver.dk.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Tokyo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar