torsdag den 8. januar 2009

Flybilletter til Las Vegas i Maj

Vi følger lige den ene pokerindlæg op med et nyt. Efter vi har tjent en masse penge i Poker Irish Open i Dublin i April, går turen til Las Vegas i Maj. Vi er en snes drenge der har aftalt at tage afsted til Las Vegas i maj, og derfor har vi lige undersøgt priserne på flybilletter til Las Vegas i maj.

Planen er at vi flyver til Las Vegas d. 8. maj og flyver tilbage til København d. 17. maj, med hjemkomst i København d. 18. maj. I vores søgning fandt vi nogle interessante flybilletter til Las Vegas, hvoraf vi lige nævner de mest interessante.

Den billigste flybillet til Las Vegas på de valgte datoer i maj, fandt vi hos Travellink.dk, hvor flybilletten til Las Vegas koster 4.241 kr. Flybilletten hos Travellink.dk går over London Gatwick på vejen ud og over Paris Charles De Gaulle på Vejen ud. De lange flyvninger foregår med Delta Airlines, mens de korte er med Cimber Air og SAS.

Flybilletten til Las Vegas hos Travellink.dk, har en fornuftig rejsetid og prisen på flybilletten til Las Vegas er rigtig god. Vores problem er, at vi helst ikke vil flyve med Delta Airlines, vi synes simpelthen kvaliteten af flyene er for ringe.

Derfor har vi valgt at bestille flybilletten til Las Vegas i maj direkte på SAS.dk. Her betaler vi godt nok 5.877 kr. for en flybillet til Las Vegas, men komforten er markant bedre og rejsetiden er også 4-5 timer kortere hver vej. Nuvel, en prisforskel på 1.600 kr. er meget på en flybillet til Las Vegas, men vi synes det er det hele værd.

Shuffle up and deal, Las Vegas here we come!!!

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Las Vegas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar