søndag den 6. september 2009

Flybilletter til Lissabon

Vi fortsætter vores rundtur til europæiske storbyer, hvor vi blandt andet har fundet billige flybilletter til Dublin, Budapest og Bruxelles. Her til eftermiddag har vi brugt tiden på at finde flybilletter til Lissabon.

Flybilletterne til Lissabon er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Nedenstående viser vi de billigste og mest interessante flybilletter til Lissabon, og følger op med et par kommentarer til flybilletterne.

Flybilletter til Lissabon
Travelstart.dk
Pris: 1.419 kr.
Mellemlanding: 1 Bruxelles
Rejsetid: 7:40 t./8:10 t.
Flyselskab: SN Brussels Airlines

FlyTAP.com
Pris: 1.979 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 3:45 t.
Flyselskab: TAP Portugal

Den billigste flybillet til Lissabon fandt vi hos Travelstart.dk, hvor flybilletten til Lissabon med SN Brussels Airlines koster 1.419 kr. Flybilletten til Lissabon med Brussels Airlines indebærer en mellemlanding i Bruxelles, som gør at rejsetiden er ca. 8 timer hver vej.

Den billigste direkte flybillet til Lissabon fandt vi hos FlyTAP, hvor den direkte flybillet til Lissabon koster 1.979 kr. Den direkte flybillet til Lissabon hos TAP er godt nok 560 kr. dyrere, men omvendt er rejsetiden 8-9 timer kortere.

Vi ville helt klart betale 560 kr. ekstra for at undgå mellemlanding og samtidig bruge meget kortere tid på transporten. Når nu Lissabon ligger så tæt på, er det lidt ærgeligt at bruge unødvendig lang rejsetid.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Lissabon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar