mandag den 7. september 2009

Billige Flybilletter til Madrid

Vi fortsætter vores europæiske tour, hvor vi de seneste tre indlæg har skrevet om flybilletter til Lissabon, Dublin og Budapest. Her til morgen har vi fundet de billigste flybilletter til Madrid, en by vi i øvrigt selv skal til om 3 uger.

Flybilletterne til Madrid er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Nedenstående viser vi to direkte flybilletter til Madrid som vi efterfølgende kommer med et par korte kommentarer til.

Billige Flybilletter til Madrid
Travelstart.dk
Pris: 1.126 kr.
Rejsetid: 3:20 t./3:10 t.
Flyselskab: SAS

SAS.dk
Pris:1.142 kr.
Rejsetid: 3:20 t./3:10 t.
Flyselskab: SAS

Det eneste flyselskab der flyver direkte til Madrid er åbent bart SAS/Spanair, så der er ikke voldsomt mange alternativer med mindre I har lyst til at mellemlande på vejen til Madrid.

Den billigste flybillet til Madrid fandt vi hos Travelstart.dk, hvor flybilletten til Madrid med SAS koster 1.126 kr. Det er 16. kr. billigere end flybilletten til Madrid med SAS kan købes på SAS egen hjemmeside, altså er prisforskellen ikke rigtig værd at tale om.

Udover de to nævnte udbydere, ligger der rigtig mange andre udbydere og tilbyder flybilletten til Madrid til stort set samme pris, så der skulle være rig mulighed for at bestille flybilletten til Madrid for ca. 1.100 kr.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Madrid.

God tur til Madrid - vi glæder os i hvert fald:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar