lørdag den 5. september 2009

Flybilletter til Budapest, Ungarn

Vi fortsætter vores runde i Europa, hvor vi er ved at finde billige flybilletter til de mest interessante storbyer. Indtil videre har vi fundet billige flybilletter til Paris, Rom, Bruxelles, Amsterdam og Barcelona. I dag har vi så fundet billige flybilletter til Budapest, en by som vi ikke tidligere har beskæftiget os med.

Flybilletterne til Budapest, Ungarn er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Nedenstående viser vi hvor I kan finde de billigste flybilletter til Budapest Ferihegy, og efterfølgende kommenterer vi kort på flybilletterne.

Billige Flybilletter Budapest, Ungarn
Supersaver.dk
Pris: 539 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: Malev

Opodo.dk
Pris: 539 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: Malev

Travellink.dk
Pris: 539 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: Malev

Vi har tre udbydere der tilbyder en direkte flybillet til Budapest Ferihegy til 539 kr. med Malev. Der er mange udbydere der ligger nogle få kroner dyrere, så der skulle være rig mulighed for at få en billig flybillet til Budapest.

På de valgte rejsedatoer er der ikke umiddelbart nogle alternativer til Malev, men Norwegian flyver til og fra Budapest mandag, onsdag og fredag. En flybillet til Budapest for 539 kr. synes vi er yderst rimelig, så i dette tilfælde skader den manglende konkurrence ikke.

Læs mere om Budapest.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar