fredag den 4. september 2009

Billige Flybilletter til Amsterdam

Vi fortsætter med at finde billige flybilletter til nogle af Europas mest interessante storbyer. Således at vi de seneste dage fundet billige flybilletter til Paris, Rom og Bruxelles. Vi fortsætter turen rundt i Europa og har i dag fundet billige flybilletter til Amsterdam.

Flybilletterne til Amsterdam er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Nedenstående viser vi 3 interessante flybilletter til Amsterdam, som vi efterfølgende knytter nogle kommentarer til.

Billige Flybilletter til Amsterdam
Supersaver.dk
Pris: 901 kr.
Rejsetid: 1:30 t.
Flyselskab: Norwegian

KilroyTravels.dk
Pris: 983 kr.
Rejsetid: 1:30 t.
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 1.124 kr.
Rejsetid: 1:30 t.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til Amsterdam fandt vi hos Supersaver, hvor flybilletten til Amsterdam koster 901 kr. Der flyves med lavprisselskabet Norwegian og turen tager 1:30 timer.

Ønsker I at flyve med KLM til Amsterdam, kan flybilletten til Amsterdam med KLM købes billigst hos KilroyTravels.dk for 983 kr.

Det sidste alternativ er SAS, som der stadigvæk er nogle der har en præference for, inklusive os selv. Den billigste flybillet til Amsterdam med SAS fandt vi hos Travelstart.dk, hvor flybilletten koster 1.124 kr.

Hvorvidt I foretrækker den ene eller anden flybillet til Amsterdam, vil vi lade være op til jer. Vi har blot vist hvor I kan finde de billigste flybilletter til Amsterdam med hhv. Norwegian, KLM og SAS.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Amsterdam.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar