torsdag den 3. september 2009

Billige Flybilletter Bruxelles

Efter at have skrevet om flybilletter til Paris og Rom de seneste 24 timer, fortsætter vi med flybilletter til Bruxelles, hvor der også skulle være mulighed for at juleshoppe.

Flybilletterne til Bruxelles er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Vi viser kun direkte flybilletter til Bruxelles og efter at have vist de billigste flybilletter til Bruxelles, kommenterer vi flybilletterne.

Billige Flybilletter Bruxelles
Travelstart.dk
Pris: 898 kr.
Rejsetid: 1:40 t.
Flyselskab: Malmø Aviation

Rejsefeber.dk
Pris: 993 kr.
Rejsetid: 1:40 t.
Flyselskab: SN Brussels Airlines

Travelstart.dk
Pris: 1.132 kr.
Rejsetid: 1:35 t.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk tilbyder den billigste flybillet til Bruxelles. Den billigste flybillet til Bruxelles er med Malmø Aviation og koster 898 kr., hvilket vi synes er meget fornuftigt for en flybillet til Bruxelles.

Udover at tilbyde den billigste flybillet til Bruxelles i det hele taget, tilbyder Travelstart også den billigste flybillet til Bruxelles med SAS. Prisen for flybilletten til Bruxelles med SAS er 1.132 kr., hvilket er 234 kr. dyrere end flybilletten med Malmø Aviation.

I mellem de to flybilletter, tilbyder Rejsefeber.dk en flybillet til Bruxelles med SN Brussels Airlines til 993 kr. - altså en hundredebassse dyrere end den billigste flybillet til Bruxelles.

Vi kender ikke Malmø Aviation særlig godt, men de tilbyder den billigste flybillet til Bruxelles, og derfor har vi lyst til at lære dem lidt bedre at kende.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Bruxelles.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar