søndag den 7. september 2008

Flybilletter til Madrid, Spanien

Undersøgelsen af flybilletterne til Madrid, bliver vores 1. af 8 undersøgelser af flybilletter til Spanien. Alle flybilletterne til Spanien, og dermed også flybilletterne til Madrid, er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts.

For at både Vest- og Østdanmark skal have glæde af vores undersøgelser af flybilletter til Spanien, og i denne omgang Madrid, undersøger vi priserne på flybilletterne til Madrid og Spanien med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Madrid fra København
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 1.446 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 3:15 t./3:10 t.
Flyselskab: Iberia

De billigste flybilletter til Madrid kan bestilles hos Supersaver.dk eller Travelstart.dk. Hos de to udbydere af flybilletter, kan flybilletterne til Madrid med Iberia købes for 1.446 kr. Der er tale om direkte flybilletter til Madrid, hvilket naturligvis er det optimale, da rejsetiden kun bliver omkring 3 timer.

Der er adskillige andre udbydere af flybilletter der tilbyder en tilsvarende flybillet til Madrid, men her er priserne på flybilletterne til Madrid lidt højere.

Flybilletter til Madrid fra Billund
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 1.640 kr.
Mellemlanding: 1 (München ud og Frankfurt hjem)
Rejsetid: 6:30 t./5:15 t.
Flyselskaber: Lufthansa og Spanair

Flybilletterne til Madrid fra Billund kan ligeledes købes billigst hos Supersaver.dk og Travelstart.dk. Fra Billund til Madrid mellemlandes der i München, mens der på hjemrejsen mellemlandes i Frankfurt. Mellemlandingerne indebærer at rejsetiden fra Billund er næsten dobbelt så lang som det vi så fra København. Desværre er der ingen direkte fly Billund-Madrid, så den viste flybillet til Madrid er den bedste på både rejsetid og pris.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Spanien, eller bestil flybilletterne til Madrid hos Supersaver.dk eller Travelstart.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar