mandag den 21. december 2009

Flybilletter Billund-Verona

Vi er tilbage efter en uge med meget arbejde og julestress. Vi vælger at stresse af med et indlæg om flybilletter Billund-Verona. Verona er en udmærket destination for jer der overvejer at tage på skiferie i Italien.

Flybilletterne Billund-Verona er med udrejse den 6. marts og hjemrejse den 13. marts. Da flyveturen Billund-Verona er relativt kort, har vi valgt udelukkende at vise direkte flybilletter til Verona.

Flybilletter Billund-Verona
Travellink.dk
Pris: 1.707 kr.
Rejsetid: Ca. 2:15 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Flybillet.dk
Pris: 1.711 kr.
Rejsetid: Ca. 2:15 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Den billigste flybillet Billund Verona fandt vi hos Travellink.dk, hvor flybilletten direkte til Verona med Cimber Sterling koster 1.707 kr. Den næst billigste udbyder var i denne omgang Flybillet.dk, hvor flybilletten til Verona koster 4 kr. mere.

Da der er tale om en "lille" rute uden mange afgange, synes vi at prisen på 1.700 kr. er rimelig. Vi havde naturligvis håbet på at kunne finde flybilletten lidt billigere.

Flybilletten til Verona fra Billund kan fås ca. 70 kr. billigere, men det indebærer én mellemlanding begge veje, og det synes vi bestemt ikke er 70 kr. værd.

mandag den 14. december 2009

Billige Flybilletter Aalborg-Palma de Mallorca

Her til eftermiddag har vi fundet de billigste flybilletter Aalborg-Palma de Mallorca. Dermed fortsætter vi vores række af indlæg om flybilletter fra Aalborg og Billund, hvor vi senest skrev om flybilletter Billund-Las Palmas, Gran Canaria.

Dagens flybilletter Aalborg-Palma de Mallorca er med udrejse den 10. april og hjemrejse den 17. april. Nedenstående vil vi vise de billigste flybilletter til Mallorca på de valgte rejsedatoer.

Flybilletter Aalborg-Palma de Mallorca
Supersaver.dk og Flybillet.dk
Pris: 2.049 kr.
Mellemlanding: 1 (København)
Rejsetid: 4:25 t./5:00 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Supersaver.dk og Flybillet.dk tilbyder igen de billigste flybilletter, og tilbyder flybilletten Aalborg-Palma de Mallorca til 2.049 kr. Det er en anelse billigere end mange af de andre udbydere på markedet.

Vi synes at prisen på flybilletten Aalborg-Palma de Mallorca er en anelse høj, vi havde håbet/troet at flybilletten ville have været ca. 500 kr. billigere. På de valgte dage er der desværre ikke nogle billigere flybilletter:)

Flyvningen Aalborg-Palma de Mallorca bliver foretaget med Cimber Sterling, og begge veje er der 1 mellemlanding i København. Mellemlandingen gør dog ikke at rejsetiden er urimelig lang, 4-5 timer er ganske fornuftigt.

søndag den 13. december 2009

Flybilletter Billund-Las Palmas, Gran Canaria

Vi fortsætter med at finde flybilletter fra Billund og Aalborg til dejlige rejsemål i hele Europa. Her til aften har vi fundet flybilletter Billund-Las Palmas, Gran Canaria.

Flybilletterne er med udrejse den 20. marts og hjemrejse den 27. marts. På den årstid er der helt sikkert dejligt varmt og også solrigt på de Canariske øer, så det er et godt sted at tage hen og få lidt sol på den vinterblege krop.

Nedenstående viser vi de billigste flybilletter Billund-Las Palmas, Gran Canaria. Efter at have vist de billigste flybilletter, kommenterer vi kort på flybilletterne.

Billige Flybilletter Billund-Las Palmas, Gran Canaria
Supersaver.dk, Flybillet.dk & Norwegian.dk
Pris: 1.250 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 5:15 t.
Flyselskab: Norwegian

Supersaver.dk
, Flybillet.dk og Norwegian.dk tilbyder alle flybilletten Billund-Las Palmas, Gran Canaria for 1.250 kr. Det synes vi er en rigtig god pris for en flybillet til Las Palmas, der er trods alt tale om en flyvetur på godt 5 timer hver vej.

Hvorvidt I vil købe flybilletten Billund-Las Palmas direkte hos Norwegian, som står for flyvningen, eller om I foretrækker én af de to andre udbydere, vil vi lade være op til jer. Vi synes måske bare at det giver god mening at købe flybilletten direkte hos flyselskabet når nu de også er billigst:)

God rejse til Gran Canaria!

fredag den 11. december 2009

Flybilletter Billund-Malaga

Vi fortsætter med at skrive indlæg om flybilletter fra Jylland til diverse europæiske destinationer. Her til aften har vi fundet de billigste flybilletter Billund-Malaga, Malaga på Spaniens sydkyst, som er et af de absolut mest populære rejsemål for os danskere.

Flybilletterne Billund-Malaga er med udrejse den 17. april og hjemrejse en uge senere den 24. april.

Billige Flybilletter Billund-Malaga
Flybillet.dk
Pris: 1.802 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 3:3o t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Supersaver.dk
Pris: 1.802 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 3:3o t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Som vi har set i de seneste indlæg, omhandlende flybilletter til diverse europæiske destinationer fra Billund og Aalborg, så er det Flybillet.dk og Supersaver.dk der tilbyder de billigste flybilletter, omend flybilletterne kun er nogle få kroner billigere end hos de nærmeste konkurrenter.

Således tilbyder både Flybillet.dk og Supersaver.dk flybilletterne Billund-Malaga til 1.802 kr. med Cimber Sterling, som flyver direkte Billund-Malaga og retur.

Vi synes ikke prisen på flybilletten Billund-Malaga er fantastisk omvendt er det heller ikke optrækkeri. Uanset er det, efter vores mening, alt værd at betale et par tusinde kroner for at komme til den dejlige spanske sydkyst, især i april hvor sommervarmen så småt begynder at indfinde sig.

onsdag den 9. december 2009

Flybilletter Aalborg-Nice

Efter vi i går fandt flybilletter Billund-Nice, har vi her til eftermiddag har vi fundet de billigste flybilletter Aalborg-Nice.

Flybilletterne Aalborg-Nice er med udrejse den 19. marts og hjemrejse den 26. marts. Da det ikke har været muligt at finde direkte flybilletter Aalborg-Nice, har vi fundet nogle flybilletter med en enkelt mellemlanding i København.

Flybilletter Aalborg-Nice
Flybillet.dk
Pris: 1.247 kr.
Mellemlanding: København
Rejsetid: 4:00 t./4:45 t.
Flyselskab: Cimber Sterling & SAS

Supersaver.dk
Pris: 1.247 kr.
Mellemlanding: København
Rejsetid: 4:00 t./4:45 t.
Flyselskab: Cimber Sterling & SAS

Flybillet.dk og Supersaver.dk tilbyder de billigste flybilletter Aalborg-Nice, og de kan købes for 1.247 kr., hvilket er en ret fornuftig pris på en flybillet til Nice.

Som nævnt er der ingen direkte fly Aalborg-Nice, men med 1 mellemlanding i København kun 4-5 timer, hvilket bestemt er meget overskueligt. Derfor har vi ikke de store problemer med at anbefale de ovenstående flybilletter.

Sammenligner vi priserne på flybilletterne Aalborg-Nice med priserne på flybilletterne Billund-Nice, så er flybilletterne fra Aalborg ca. 300 kr. billigere. Bor I omtrent lige tæt på de to lufthavne, er det helt klart værd at spare de 300 kr.

tirsdag den 8. december 2009

Flybilletter Billund-Nice

Vi fortsætter vores indlæg om billige flybilletter fra Jylland, dog primært med afgang fra hhv. Billund og Aalborg. Efter vi de seneste dage har fundet billige flybilletter til Oslo fra de to lufthavne, søger vi i dag mod sydligere og lidt lunere himmelstrøg.

Vi har her til aften fundet de billigste flybilletter Billund-Nice. Flybilletterne er med udrejse den 19. marts og hjemrejse den 26. marts, dermed skulle der blive mulighed for at mærke Middelhavets dejlige forårslune.

Flybilletter Billund-Nice
Supersaver.dk
Pris: 1.560 kr.
Mellemlandinger: 1 (København)
Rejsetid: 3:55 t./5:45 t.
Flyselskab: Cimber Sterling og SAS

Flybillet.dk
Pris: 1.560 kr.
Mellemlandinger: 1 (København)
Rejsetid: 3:55 t./5:45 t.
Flyselskab: Cimber Sterling og SAS

Vi fandt desværre ikke, som vi havde håbet, nogle direkte flybilletter Billund-Nice, men vi må mellemlande en smut i København, Kastrup Lufthavn. Det gør dog ikke rejsetiden Billund-Nice uoverskuelig da den kan gøres på 4 timer ud og 6 timer hjem.

Der er to udbydere, Supersaver.dk og Flybillet.dk, der tilbyder flybilletten Billund-Nice til samme lave pris, nemlig, 1.560 kr. Det synes vi egentlig er ok rimeligt for en flybillet til Nice fra Billund. Vi havde håbet flybilletten var 200-300 kr. billigere, men det går nu an alligevel.

Vi håber I får en dejlig tur til Nice, man kan jo næsten ikke andet, der er så skønt!

mandag den 7. december 2009

Flybilletter Aalborg-Oslo

Vi følger op på søndagens indlæg om flybilletter Billund-Oslo, med et indlæg om flybilletter Aalborg-Oslo.

Vi har valgt at undersøge flybilletter Aalborg-Oslo med udrejse den 19. februar og hjemrejse den 26. februar. Grundet den korte afstand mellem Aalborg og Oslo, vælger vi udelukkende at vise direkte flybilletter.

Flybilletter Aalborg-Oslo
KilroyTravels.dk
Pris: 1.194 kr.
Rejsetid: 1:00 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Cimber.dk
Pris: 1.197 kr.
Rejsetid: 1:00 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Den billigste flybillet Aalborg-Oslo fandt vi hos KilroyTravels.dk, hvor den direkte flybillet til Oslo koster 1.194 kr. Der flyves direkte med Cimber Sterling, hos hvem du kan købe flybilletten hvis du er villig til at betale 3 kr. mere for flybilletten Aalborg-Oslo .

Sammenligner vi priserne med flybilletterne Billund-Oslo, så koster flybilletten Aalborg-Oslo ca. 300 kr. mere end de flybilletter vi fandt i går. Vi synes ikke små 1.200 kr. er voldsomt for en flybillet til Oslo, men det er naturligvis værd at overveje at rejse fra Billund frem for Aalborg.

søndag den 6. december 2009

Flybilletter Billund-Oslo

Den kommende tid kommer vi til at lave mange undersøgelser af flybilletter fra Jylland. Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til London fra både Billund og Aalborg, følger vi i dag op med at finde flybilletter Billund-Oslo.

Flybilletterne Billund-Oslo er med udrejse den 19. februar og hjemrejse den 26. februar. Vi vælger udelukkende at vise direkte flybilletter, da det giver en meget længere rejsetid, hvis der eksempelvis skal mellemlandes i København.

Flybilletter Billund-Oslo
Travellink.dk
Pris: 876 kr.
Rejsetid: 1:05 timer
Flyselskab: Cimber Sterling

Cimber.dk
Pris: 900 kr.
Rejsetid: 1:05 timer
Flyselskab: Cimber Sterling

Den billigste flybillet Billund-Oslo fandt vi hos Travellink.dk, hvor flybilletten koster 876 kr. Der er rigtigt mange udbydere der tilbyder flybilletten til nogle få kroner mere.

Vi synes det var interessant at vise hvad flybilletten med Cimber Billund-Oslo koster hos dem selv, og det er altså 900 kr., hele 24 kr. dyrere end den billigste flybillet.

Nu ved I hvad prisen på en flybillet til Oslo koster fra Billund, hvis I eksempelvis skulle lade Oslo være udgangspunktet for en skiferie i Norge.

torsdag den 3. december 2009

Flybilletter København-London

De seneste dage har vi fundet flybilletter til London fra hhv. Billund og Aalborg. Her til aften fortsætter vi med at finde flybilletter til London, denne gang fra København.

Flybilletterne København-London er med udrejse den 18. februar og hjemrejse den 21. februar. Vi vælger at vise den billigste flybillet til London Stansted, London Gatwick og London Heathrow lufthavnene, på den måde får I mulighed for at sammenligne priserne på tværs af lufthavnene, og se om det kan betale sig for jer at rejse til den ene frem for den anden.

Flybillet København-London Stansted
EasyJet.com
Pris: 389 kr.
Rejsetid: 1:45 t.
Flyselskab: EasyJet

Flybillet København-London Gatwick
Norwegian.dk
Pris: 676 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: Norwegian

Flybillet København-London Heathrow
Travelstart.dk
Pris: 1.087 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet København-London fandt vi som ofte før hos EasyJet.com, hvor flybilletten koster 389 kr. EasyJet flyver til London Stansted, hvorfra der er ca. 45 min. indtil London centrum med Stansted Express.

Den billigste flybillet København-London Gatwick, fandt vi hos Norwegian, hvor flybilletten koster 676 kr.

Bemærk at der hos både EasyJet og Norwegian tilgår diverse gebyrer for sædereservation, check-ind af bagage m.m.

Ønsker I at flyve til London Heathrow fra København, tilbyder Travelstart.dk den billigste flybillet. Her flyves der med SAS, hvor der ikke tilkommer ekstra gebyrer for ovennævnte ting.

Vi håber I får en god tur til London, det er i hvert fald en dejlig by!

onsdag den 2. december 2009

Flybilletter Aalborg-London

Efter vi for et par dage siden fandt flybilletter Billund-London, har vi her til eftermiddag fundet billige flybilletter Aalborg-London.

Vi har valgt de samme rejsedatoer, hvilket vi sige at der er afrejse den 18. februar og hjemrejse den 21. februar.

Læs indlægget om flybilletter Billund-London.

Flybilletter Aalborg-London
Flybillet.dk & Supersaver.dk
Pris: 775 kr.
Rejsetid: 2 timer
Ankomst Lufthavn: London Gatwick
Flyselskab: Norwegian

Den billigste flybillet Aalborg-London på de valgte rejsedatoer kan købes for 775 kr. hos både Flybillet.dk og Supersaver.dk.

Der er en del udbydere der tilbyder flybilletten Aalborg-London med Norwegian en anelse dyrere end Flybillet.dk og Supersaver.dk.

Ønsker I at købe flybilletterne Aalborg-London direkte på Norwegians egen hjemmeside, kommer flybilletten til at koste 876 kr.

Vores anbefaling er naturligvis at I køber den billigste flybillet til London hos enten flybillet.dk el. Supersaver.dk.