fredag den 11. december 2009

Flybilletter Billund-Malaga

Vi fortsætter med at skrive indlæg om flybilletter fra Jylland til diverse europæiske destinationer. Her til aften har vi fundet de billigste flybilletter Billund-Malaga, Malaga på Spaniens sydkyst, som er et af de absolut mest populære rejsemål for os danskere.

Flybilletterne Billund-Malaga er med udrejse den 17. april og hjemrejse en uge senere den 24. april.

Billige Flybilletter Billund-Malaga
Flybillet.dk
Pris: 1.802 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 3:3o t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Supersaver.dk
Pris: 1.802 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 3:3o t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Som vi har set i de seneste indlæg, omhandlende flybilletter til diverse europæiske destinationer fra Billund og Aalborg, så er det Flybillet.dk og Supersaver.dk der tilbyder de billigste flybilletter, omend flybilletterne kun er nogle få kroner billigere end hos de nærmeste konkurrenter.

Således tilbyder både Flybillet.dk og Supersaver.dk flybilletterne Billund-Malaga til 1.802 kr. med Cimber Sterling, som flyver direkte Billund-Malaga og retur.

Vi synes ikke prisen på flybilletten Billund-Malaga er fantastisk omvendt er det heller ikke optrækkeri. Uanset er det, efter vores mening, alt værd at betale et par tusinde kroner for at komme til den dejlige spanske sydkyst, især i april hvor sommervarmen så småt begynder at indfinde sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar