søndag den 13. december 2009

Flybilletter Billund-Las Palmas, Gran Canaria

Vi fortsætter med at finde flybilletter fra Billund og Aalborg til dejlige rejsemål i hele Europa. Her til aften har vi fundet flybilletter Billund-Las Palmas, Gran Canaria.

Flybilletterne er med udrejse den 20. marts og hjemrejse den 27. marts. På den årstid er der helt sikkert dejligt varmt og også solrigt på de Canariske øer, så det er et godt sted at tage hen og få lidt sol på den vinterblege krop.

Nedenstående viser vi de billigste flybilletter Billund-Las Palmas, Gran Canaria. Efter at have vist de billigste flybilletter, kommenterer vi kort på flybilletterne.

Billige Flybilletter Billund-Las Palmas, Gran Canaria
Supersaver.dk, Flybillet.dk & Norwegian.dk
Pris: 1.250 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 5:15 t.
Flyselskab: Norwegian

Supersaver.dk
, Flybillet.dk og Norwegian.dk tilbyder alle flybilletten Billund-Las Palmas, Gran Canaria for 1.250 kr. Det synes vi er en rigtig god pris for en flybillet til Las Palmas, der er trods alt tale om en flyvetur på godt 5 timer hver vej.

Hvorvidt I vil købe flybilletten Billund-Las Palmas direkte hos Norwegian, som står for flyvningen, eller om I foretrækker én af de to andre udbydere, vil vi lade være op til jer. Vi synes måske bare at det giver god mening at købe flybilletten direkte hos flyselskabet når nu de også er billigst:)

God rejse til Gran Canaria!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar