mandag den 14. december 2009

Billige Flybilletter Aalborg-Palma de Mallorca

Her til eftermiddag har vi fundet de billigste flybilletter Aalborg-Palma de Mallorca. Dermed fortsætter vi vores række af indlæg om flybilletter fra Aalborg og Billund, hvor vi senest skrev om flybilletter Billund-Las Palmas, Gran Canaria.

Dagens flybilletter Aalborg-Palma de Mallorca er med udrejse den 10. april og hjemrejse den 17. april. Nedenstående vil vi vise de billigste flybilletter til Mallorca på de valgte rejsedatoer.

Flybilletter Aalborg-Palma de Mallorca
Supersaver.dk og Flybillet.dk
Pris: 2.049 kr.
Mellemlanding: 1 (København)
Rejsetid: 4:25 t./5:00 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Supersaver.dk og Flybillet.dk tilbyder igen de billigste flybilletter, og tilbyder flybilletten Aalborg-Palma de Mallorca til 2.049 kr. Det er en anelse billigere end mange af de andre udbydere på markedet.

Vi synes at prisen på flybilletten Aalborg-Palma de Mallorca er en anelse høj, vi havde håbet/troet at flybilletten ville have været ca. 500 kr. billigere. På de valgte dage er der desværre ikke nogle billigere flybilletter:)

Flyvningen Aalborg-Palma de Mallorca bliver foretaget med Cimber Sterling, og begge veje er der 1 mellemlanding i København. Mellemlandingen gør dog ikke at rejsetiden er urimelig lang, 4-5 timer er ganske fornuftigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar