tirsdag den 8. december 2009

Flybilletter Billund-Nice

Vi fortsætter vores indlæg om billige flybilletter fra Jylland, dog primært med afgang fra hhv. Billund og Aalborg. Efter vi de seneste dage har fundet billige flybilletter til Oslo fra de to lufthavne, søger vi i dag mod sydligere og lidt lunere himmelstrøg.

Vi har her til aften fundet de billigste flybilletter Billund-Nice. Flybilletterne er med udrejse den 19. marts og hjemrejse den 26. marts, dermed skulle der blive mulighed for at mærke Middelhavets dejlige forårslune.

Flybilletter Billund-Nice
Supersaver.dk
Pris: 1.560 kr.
Mellemlandinger: 1 (København)
Rejsetid: 3:55 t./5:45 t.
Flyselskab: Cimber Sterling og SAS

Flybillet.dk
Pris: 1.560 kr.
Mellemlandinger: 1 (København)
Rejsetid: 3:55 t./5:45 t.
Flyselskab: Cimber Sterling og SAS

Vi fandt desværre ikke, som vi havde håbet, nogle direkte flybilletter Billund-Nice, men vi må mellemlande en smut i København, Kastrup Lufthavn. Det gør dog ikke rejsetiden Billund-Nice uoverskuelig da den kan gøres på 4 timer ud og 6 timer hjem.

Der er to udbydere, Supersaver.dk og Flybillet.dk, der tilbyder flybilletten Billund-Nice til samme lave pris, nemlig, 1.560 kr. Det synes vi egentlig er ok rimeligt for en flybillet til Nice fra Billund. Vi havde håbet flybilletten var 200-300 kr. billigere, men det går nu an alligevel.

Vi håber I får en dejlig tur til Nice, man kan jo næsten ikke andet, der er så skønt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar